| 1aprilie a întrebat:

Buna tepeuponpipipopapistilor.Ieri seara cand veneam acasa vad aparand in fata mea niste ninja care s-au batut cu mine pana am lesinat.Cand m-am trezit eram pe o nava extraterestra care era intr-un razboi intergalactic de cucerire a planetelor pe care erau sal piarda.Dar eu am luat elementul X adica mustarul ca mi-a dat puteri extrrordinare i-am salvat pe extraterestrii cu vederea mea cu laser cu care am prajit inamicii, mainile uragan cu care am anihilat niste nave, dar cum nu reuseam sa ii invingem mi-am in ajutor Potaia X care i-a asurzit pe ceilalri extraterestrii cu latratul supersonic dar nu pentru mult timp deaorece si-au chemat foarte multe intariri care erau cat peaci sa ne infranga dar nea sosit in ajutor Papagalul cu Ciocul de Fier care ia destul de ddeparte dar vazand ca nu reusim sai oprim l-am sunat pe Nea Nicu Omul cu Burta de Fier (vecinul de viza vi ) cu raza de inghet cu care ia si inghetat pe acei extraterestrii si am castigat razboiul dupa cateva ore am aflat ca am ajutat niste infractori sasi pastreze planeta si ca eram dati in urmarire intergalactica. Dimineata am aflat ca totul a fos un vis cand m-am trezit lins pe fata de caine.Mai departe nu stiu ce s-a intamplat.
Credeti ca micii merg mai bine cu ketchup sau mustar?

50 răspunsuri:
| Fiction a răspuns:

Clar maioneza.

| Woodenpints91 a răspuns:

N-am stat să-ţi citesc înterbarea, dar precis este ceva penibil şi neamuzant.

| 1aprilie explică (pentru Woodenpints91):

Treaba ta nu stii ce pierzi.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru 1aprilie):

Întrebări de genul se pun la fiecare 5 minute. Nu-i absolut nimic de pierdut. Şi niciuna nu-i amuzantă.

| 4b a răspuns:

laughingprocedura cere mustar...

| Zoet a răspuns:

Te-ai gândit mult să scrii cuvântul ăla de după bună?!

| 1aprilie explică (pentru Zoet):

Nu.Chiar deloc.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Nu stiu, tata face mici iar cainele meu asteapta sa linga tava de la mici.Nu stiu, chiar nu stiu.Sa nu ne dam cu presupusul, trebuie neaparat sa intrebam un expert! Nu putem sa facem alegerea dintre ketchup si mustar.Nu avem experienta necesara unei astfel de alegeri.

Salutari de la unchiul meu Nicu.

| Purification a răspuns:

Mai usor cu drogurile. oh go on

| Xtadelo a răspuns:

Mustarwinking

| DyNo a răspuns:

Cu mustar... laughing

| Aneurysm a răspuns:

TL; DR

| iKeel a răspuns:

rolling on the floor). Super tare.

Micii merg mai bine cu mujdei. Eu am mâncat cu mujdei, e mai bun decât cu muştar si '' cheiciap ''.

| umbrax a răspuns:

Cam mult marijuana ai fumat aseara

| MCRgurl a răspuns:

Bai ce naibilor aveti cu tepeuponpipipopapistilor? e enervanta chestia asta si nici amuzanta nu-i.cat despre poveste nu e amuzant.

| RainboyDash a răspuns:

Chiar nu ti se pare ca ma copiezi? straight face straight face

| 1aprilie explică (pentru RainboyDash):

Nu cred ca te-am copiat cu nimic.

| RainboyDash a răspuns (pentru 1aprilie):

Frate eu am inceput faza cu tepeuponpanpoi etc. si la o intrebare de pe 14 sept am pus si eu la sf o chestie cu ketchup si mustar.

| PotatoMustDie a răspuns:

Ai tras pe nas?

| Elsiane a răspuns:

Muștaketchup. Amestecate. happy

| KaterinkaBoy a răspuns:

Ketchup.Copile ce vise ciudate ai.raised eyebrows

| BiancaBaby a răspuns:

Mult ai mai fumat
nu-mi plac micii phbbbbt

| dodicuta a răspuns:

De asta imi place mie tpu.Ca o intrebare e...mai cauti pe google mai intrebi un prieten, dar fazele astea doar aici le gasesti.

| dodicuta a răspuns:

Apropo trebuie sos de usturoi dar nu ala facut acasa ca nu e un.

| 1aprilie explică (pentru dodicuta):

Mai buna-i moioneza stiu eu.

| dodicuta a răspuns (pentru 1aprilie):

Ai gustat sosul de usturoi cumparat?

Da.Avea un gust oribil.

| dodicuta a răspuns (pentru 1aprilie):

Gusturile tale.

Gusturile mele...

| ஐღArinaღஐ a răspuns:

Citesti prea multe benzi desenate...si daca crezi ca esti amuzant sa stii ca te inseli semidoctule...
si ca sa-ti raspund la intrebare, cu toate ca nu raspund ignarilor, si cu mustar si cu ketchup

| skrillex79 a răspuns (pentru ஐღArinaღஐ):

In sfarsit un om deschis la minte...

| ஐღArinaღஐ a răspuns (pentru skrillex79):

Pe siteul asta ori dai de drogati, ori de homosexuali, ori de criminali laughing) specia noastra e pe cale de disparitie laughing

| skrillex79 a răspuns (pentru ஐღArinaღஐ):

laughing

| Rooobi a răspuns:

Hmm...abstractlaughing vara viitoare sa nu-l mai asculti pe connect-r si sa nu dormilaughing vezi rezultatulaughing

| Kisie a răspuns:

Ba ce ai fumat ma ca vreau si eu...

| ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD a răspuns:

Ai copiat dupa @MisterForeverAlone

| skrillex79 a răspuns:

Cineva a mai pus intrebarea asta...nu stiu cine tu sau alt fraier(fara suparare).Si incepe sa ma inerveze, nu mai pune cu Nea Nicu cu Caine cu raze, ce mai ai in minte sau de unde o iei, cu ninja, cu alte prostii.Sa nu te superi, dar cred ca nimanui nu ii place sa citeasca ceva ce ii plictiseste, sincer.

| Thomas98 a răspuns (pentru skrillex79):

De fapt a fost o chestie amuzanta. daca tie nu ti-a placut nu trebuie sa fi negativist/a

| RainboyDash a răspuns (pentru Thomas98):

O chestie amuzanta copiata de la mine straight face

| skrillex79 a răspuns (pentru Thomas98):

Era copiata? thinking AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Mda...

| skrillex79 a răspuns:

Si ce ti se pare asa amuzant in ce ai scris?

| skrillex79 a răspuns:

Mda...Vad ca mi-ai vazut intrebarile si raspunsurile.Si....nu e frumos sa furi.Si restul nu mai comentez ca nu ajungem la capat.

| simonafrumoasa a răspuns:

Mie imi place ketchup. singura chestie este ca omul sa iti raspunda civilizat. ca poate de dezveti de obiceiurile astea plictisindute.

| cipri1999 a răspuns:

laughing

| DevilBot07 a răspuns:

45243

| alex190199 a răspuns:

Mustar. Apropo, cum arata Potaia X?

Întrebări similare