Cineva a mai pus intrebarea asta...nu stiu cine tu sau alt fraier(fara suparare).Si incepe sa ma inerveze, nu mai pune cu Nea Nicu cu Caine cu raze, ce mai ai in minte sau de unde o iei, cu ninja, cu alte prostii.Sa nu te superi, dar cred ca nimanui nu ii place sa citeasca ceva ce ii plictiseste, sincer.
N-am stat să-ţi citesc înterbarea, dar precis este ceva penibil şi neamuzant.
Întrebări de genul se pun la fiecare 5 minute. Nu-i absolut nimic de pierdut. Şi niciuna nu-i amuzantă.
Mie imi place ketchup. singura chestie este ca omul sa iti raspunda civilizat. ca poate de dezveti de obiceiurile astea plictisindute.
Cu mustar, dar cred ca in povestea ta parte cu "pagalul cu ciocul de fier" e exagerata, restul e destul de credibila.
Bai ce naibilor aveti cu tepeuponpipipopapistilor? e enervanta chestia asta si nici amuzanta nu-i.cat despre poveste nu e amuzant.
). Super tare.
Micii merg mai bine cu mujdei. Eu am mâncat cu mujdei, e mai bun decât cu muştar si '' cheiciap ''.
Nu stiu, tata face mici iar cainele meu asteapta sa linga tava de la mici.Nu stiu, chiar nu stiu.Sa nu ne dam cu presupusul, trebuie neaparat sa intrebam un expert! Nu putem sa facem alegerea dintre ketchup si mustar.Nu avem experienta necesara unei astfel de alegeri.
Salutari de la unchiul meu Nicu.
De fapt a fost o chestie amuzanta. daca tie nu ti-a placut nu trebuie sa fi negativist/a
Julyly2089 întreabă: