| 1aprilie a întrebat:

Buna tepeuponpipipopapistilor.Ieri seara cand veneam acasa vad aparand in fata mea niste ninja care s-au batut cu mine pana am lesinat.Cand m-am trezit eram pe o nava extraterestra care era intr-un razboi intergalactic de cucerire a planetelor pe care erau sal piarda.Dar eu am luat elementul X adica mustarul ca mi-a dat puteri extrrordinare i-am salvat pe extraterestrii cu vederea mea cu laser cu care am prajit inamicii, mainile uragan cu care am anihilat niste nave, dar cum nu reuseam sa ii invingem mi-am in ajutor Potaia X care i-a asurzit pe ceilalri extraterestrii cu latratul supersonic dar nu pentru mult timp deaorece si-au chemat foarte multe intariri care erau cat peaci sa ne infranga dar nea sosit in ajutor Papagalul cu Ciocul de Fier care ia destul de ddeparte dar vazand ca nu reusim sai oprim l-am sunat pe Nea Nicu Omul cu Burta de Fier (vecinul de viza vi ) cu raza de inghet cu care ia si inghetat pe acei extraterestrii si am castigat razboiul dupa cateva ore am aflat ca am ajutat niste infractori sasi pastreze planeta si ca eram dati in urmarire intergalactica. Dimineata am aflat ca totul a fos un vis cand m-am trezit lins pe fata de caine.Mai departe nu stiu ce s-a intamplat.
Credeti ca micii merg mai bine cu ketchup sau mustar?

50 răspunsuri:
| 1aprilie explică (pentru RainboyDash):

Nu cred ca te-am copiat cu nimic.

| RainboyDash a răspuns (pentru 1aprilie):

Frate eu am inceput faza cu tepeuponpanpoi etc. si la o intrebare de pe 14 sept am pus si eu la sf o chestie cu ketchup si mustar.

| ஐღArinaღஐ a răspuns:

Citesti prea multe benzi desenate...si daca crezi ca esti amuzant sa stii ca te inseli semidoctule...
si ca sa-ti raspund la intrebare, cu toate ca nu raspund ignarilor, si cu mustar si cu ketchup

| ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD a răspuns:

Ai copiat dupa @MisterForeverAlone

| skrillex79 a răspuns (pentru Thomas98):

Era copiata? thinking AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Mda...

| skrillex79 a răspuns:

Mda...Vad ca mi-ai vazut intrebarile si raspunsurile.Si....nu e frumos sa furi.Si restul nu mai comentez ca nu ajungem la capat.

| skrillex79 a răspuns (pentru ஐღArinaღஐ):

In sfarsit un om deschis la minte...

| Rooobi a răspuns:

Hmm...abstractlaughing vara viitoare sa nu-l mai asculti pe connect-r si sa nu dormilaughing vezi rezultatulaughing

| ஐღArinaღஐ a răspuns (pentru skrillex79):

Pe siteul asta ori dai de drogati, ori de homosexuali, ori de criminali laughing) specia noastra e pe cale de disparitie laughing

| Elsiane a răspuns:

Muștaketchup. Amestecate. happy

| skrillex79 a răspuns (pentru ஐღArinaღஐ):

laughing

| Kisie a răspuns:

Ba ce ai fumat ma ca vreau si eu...

| KaterinkaBoy a răspuns:

Ketchup.Copile ce vise ciudate ai.raised eyebrows

| dodicuta a răspuns:

De asta imi place mie tpu.Ca o intrebare e...mai cauti pe google mai intrebi un prieten, dar fazele astea doar aici le gasesti.

| dodicuta a răspuns:

Apropo trebuie sos de usturoi dar nu ala facut acasa ca nu e un.

| 1aprilie explică (pentru dodicuta):

Mai buna-i moioneza stiu eu.

| dodicuta a răspuns (pentru 1aprilie):

Ai gustat sosul de usturoi cumparat?

Da.Avea un gust oribil.

| dodicuta a răspuns (pentru 1aprilie):

Gusturile tale.

Gusturile mele...

Întrebări similare