N-am stat să-ţi citesc înterbarea, dar precis este ceva penibil şi neamuzant.
Treaba ta nu stii ce pierzi.
Întrebări de genul se pun la fiecare 5 minute. Nu-i absolut nimic de pierdut. Şi niciuna nu-i amuzantă.
Nu stiu, tata face mici iar cainele meu asteapta sa linga tava de la mici.Nu stiu, chiar nu stiu.Sa nu ne dam cu presupusul, trebuie neaparat sa intrebam un expert! Nu putem sa facem alegerea dintre ketchup si mustar.Nu avem experienta necesara unei astfel de alegeri.
Salutari de la unchiul meu Nicu.
Il salut si eu pe Nea Nicu.
). Super tare.
Micii merg mai bine cu mujdei. Eu am mâncat cu mujdei, e mai bun decât cu muştar si '' cheiciap ''.
Bai ce naibilor aveti cu tepeuponpipipopapistilor? e enervanta chestia asta si nici amuzanta nu-i.cat despre poveste nu e amuzant.
Nu cred ca te-am copiat cu nimic.
Frate eu am inceput faza cu tepeuponpanpoi etc. si la o intrebare de pe 14 sept am pus si eu la sf o chestie cu ketchup si mustar.
De asta imi place mie tpu.Ca o intrebare e...mai cauti pe google mai intrebi un prieten, dar fazele astea doar aici le gasesti.
Citesti prea multe benzi desenate...si daca crezi ca esti amuzant sa stii ca te inseli semidoctule...
si ca sa-ti raspund la intrebare, cu toate ca nu raspund ignarilor, si cu mustar si cu ketchup
In sfarsit un om deschis la minte...
Pe siteul asta ori dai de drogati, ori de homosexuali, ori de criminali ) specia noastra e pe cale de disparitie
Hmm...abstract vara viitoare sa nu-l mai asculti pe connect-r si sa nu dormi vezi rezultatu
Cineva a mai pus intrebarea asta...nu stiu cine tu sau alt fraier(fara suparare).Si incepe sa ma inerveze, nu mai pune cu Nea Nicu cu Caine cu raze, ce mai ai in minte sau de unde o iei, cu ninja, cu alte prostii.Sa nu te superi, dar cred ca nimanui nu ii place sa citeasca ceva ce ii plictiseste, sincer.
De fapt a fost o chestie amuzanta. daca tie nu ti-a placut nu trebuie sa fi negativist/a
O chestie amuzanta copiata de la mine
Era copiata? AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Mda...
Mda...Vad ca mi-ai vazut intrebarile si raspunsurile.Si....nu e frumos sa furi.Si restul nu mai comentez ca nu ajungem la capat.
Mie imi place ketchup. singura chestie este ca omul sa iti raspunda civilizat. ca poate de dezveti de obiceiurile astea plictisindute.
Julyly2089 întreabă: