| RainboyDash a întrebat:

Azi dimineata a murit tanti Aglaia sad Sunt foarte deprimat din cauza asta, mai deprimat decat cand a murit tanti Sofica a lu nea Ion. Ce sa fac ca sa ies din depresie, am incercat sa ma sinucid de multe ori, insa am esuat de fiecare data din cauza lu Burdujal, cainele meu. Insa mai devreme a fost calcat de masina cu care o duceau pe tanti Aglaia la groapa ( Au dus-o mai devreme ca putea a hoit prea tare). Ce sa fac fara Burdujal al meuu? crying

Răspuns Câştigător
| axeldavid a răspuns:

Fa-ti o laba

10 răspunsuri:
| blackrum a răspuns:

Nu dispera... ia sticla si BEA! laughing)

| hinatakaname a răspuns:

I-ati o bicicleta si arde tristetea!
Pedaleaza-ti frustrarile!

Daca tot te simti trist dupa, te poti arunca cu bicicleta de pe cea mai apropiata stanca.
laughing

| GroparuVesel a răspuns (pentru hinatakaname):

Aprob.

| Mokaxoxo a răspuns:

Mananca Nutella

| RainboyDash explică (pentru Mokaxoxo):

Frate terminati cu Nutella waiting A inceput sa ma dezguste aia din cauza voastra

| Musique a răspuns:

Bea niște cola.O să-ți treacă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte simpatic trollingul laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce poţi.

| Trippy a răspuns:

Razbunarea va fi mai dulce ca niciodata.Du-te cu un camion si calca masina care o tuce pe tanti Aglaia.

| XxPaPuShIcACuFiTzExX a răspuns:

Nebanuite sunt caile lui Kintzi, mai ales cand e cu Barbat, sau prin tufisuri cu Niuntzi sau de ce nu, la o briosa cu afine cu Dr. Sexy.Ce il face cel mai sexy pe Dr. Sexy este ca e mereu sexy.Si ca sa-ti raspund la intrebare:Faptul deci asadar fiindca pentru ca DEOARECE cum ca pe cainele tau il cheama asa rezulta se deduce prin calcule infinite calculate de Kintzi cu o precizie incredibil de nominala si totusi atat de paralela cu universul acesta murdar(jegos, se caca toti cainii, INCLUSIV Burdujal pe el) este ca esti BLESTEMAT.Nici macar Kintzi nu te poate ajuta, chiar acum face reserch in agenda lui cu vraci pentru a gasi unul potrivit si dedicat special si numai tie baby! Iti urez bafta, iubito Marius! Iti urez bafta iubito:*:*:*:*.