| Comeandtellmesomething a întrebat:

care stie cat face 2+2?
Ce am in nas?
Ce mai face Justin Bieber?
Sunteti naspa si m-ati facut sa plang asa ca plec de pe TPU, faceti-ma sa raman si va dau funda!
Ba, deci uite inca o intrebare stupida de la D/S ...hai sa radem de ei *HaHaHaHa*
TPU, am facut si eu un comic http://bullshit.com cine ma lauda are funda! XD

Cititi putin, nu vi se pare penibil? Pun pariu ca jumatate dintre ce care au citit aceste intrebari urmau sa ma injure.
Au trecut raportarile, faza cu ILove?, am trecut peste criza Justin Bieber, peste febra Cleverbot...peste valul intrebarilor fumate gen "cat fac 2+2?";"care a fost primul oul sau gaina?";"care e culoarea mea preferata?"...si acum, dupa ce am fumat toate fazele si intrebarile posibile va treziti unii sa le fumati iar.

Cititi si bagati la cap:
1.Nu ne pasa cat face 2+2 sau orice adunare/inmultire/scadere/impartire.Suntem in vacanta, lasati-ne in pace!
2.Nu mai dati funde pe degeaba, prin intrebarile gen "ce culoare are creierul meu?";"numarul 5 care raspunde la aceasta INTREBARE primeste funda";"cine ma sperie ia funda";"fa-ma sa rad si iti dau fundoi"
3.Ne doare in 14 de tot ce tine de viata lui Justin Bieber. Fanele au disparut, de ce tot pomeniti de el?
4.Nu ne pasa ca ti-am ranit orgoliul [dupa ce tu ne-ai stricat retina] si acum plangi in hohote si vrei sa pleci.Omule,noi nu te tinem in lanturi noi chiar vrem sa pleci, pleaca odata si lasa toata faza cu "drama queen" ca nu rezolvi nimic numai mai aduni niste injuraturi.Normal ca se trezeste unu care traieste pentru funde si te implora sa ramai.
5."Ce nume sa-mi pun?" Serios acum, ce e cu intrebarea asta? Poti sa-ti pui ce nume vrei, nu trebuie sa ne intrebi pe noi...sau esti prea incuiat ca sa-ti pui un nume original?
6. Da-mi un vot pe linkul cocalar.com LoL.Cara-te si nu mai spama TPU-ul!
7."Cine-mi da si mie link la nu stiu ce?" Duda, exista categorie pentru asa ceva.
8.Caut prietena, sa fie grasa, cu riduri si piele in exces, sa aiba forme si sa gateasca. matrimoniale.ro scrie pe tine.
BlaBlaBla
Lista ar putea continua, dar cred ca ati prins ideea.

Oameni buni/rai/homo/cocalari/pitipoance, întelegeti ceva.
NE-AM SATURAT!

Va tot plangeti ca TPU are nu stiu ce defectiuni, ca T/A e plictisitor, ca toti userii amuzanti au plecat... dar nu faceti nimic in privinta asta.Incetati si veniti cu o intrebare originala nu mai fumati aceleasi faze.

P. S: http://i.imgur.com/x6Mbr.jpg

23 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

You're so right dude, dar din pacate nu prea ai ce sa faci.Raportari in masa?

Bonus: http://www.youtube.com/watch?v=jx6nYP_eDDg

| Bogdanux a răspuns:

@ voma

De ce te agiti atat? raised eyebrows

| Bogdanux a răspuns:

Ba da, dar nu vad un rost deoarece nu cred ca se va schimba ceva.

Apropo, sa nu se inteleaga ca am ceva cu voma sau cu tine raised eyebrows

| PastilăBă a răspuns:

Ma doare inimastraight face
Câât adevăărrolling eyes
Trebuia sa o spună cineva pqna la urmăstraight face

| SaintJimmy a răspuns:

Iar acum o să vină toți userii de căcat de la T/A care au pus măcar o întrebare din cele de mai sus și o să zică "Oh, da da, ai dreptate, ce mă enervează și pe mine copiii ăștia fără ocupație care pun întrebări la T/A și îl umplu de Justin Bieber! (de fapt, doar asta cu Justin Bieber mă enervează, că doar îs anti, hehehe, în rest sunt și eu un utilizator de tot căcatul care umple T/A de comicuri imbecile, face glume bășinoase și pune întrebări cretine de-ampulea, dar scriu răspunsul ăsta în care mă arăt ofensat NUMAI ca să par cool, în rest v-am zis... sug la capitolul viață). Da da, chiar mă enervează."

Eh, văd că deja a venit un astfel de utilizator!

| SaintJimmy a răspuns:

Unde m-am agitat? Spun doar adevărul laughing

| sabilopod a răspuns:

You're so damn right.

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Stiu,ma enerveaza copchii asta fara lipsa de ocupatie, si mie imi sare repede nervulaughingAu invadat T/A cu intrebarile puse de 1000956 de ori si in legatura cu Justin Bieber.sincera sa fiu in fiecare zi vad cate`o`ntrebare in care sa fie vorba despre el.M`am saturatcrying

| Deea03 a răspuns:

MmmLOL

Nu stiu de ce te mai obosesti, frate. Unii nu inteleg ca anumite chestii sunt amuzante doar putin timp.

Iti mai amintesti de rahatul turcesc? ALA a fost amuzant!
Dar de pizza cu rahat a lui Bastet? Si aia a fost amuzanta!
Comicurile lui Cretaker, Mihnea, Mufla si altii... ALEA au fost amuzante!

Unora le e greu sa accepte ca aici nu e un loc unde se face ca pe o singura tema 10 ani la rand.

Cat despre Justin Bibar si 2+2. Pana si cei care pun intrebari s-au saturat de asta, numai ca vor sa isi mai incerce norocul.

Plus ca am vazut ca unii incearca sa imi reinvie musca. lol.

O idee mai stupida nu putea sa imi vina. De ce a trebuit sa aduc musca pe TPU?

Never mind.

Categoria asta nu e pentru toti. E pentru cei ce se adapteaza. Dar acum majoritatea au descoperit aceasta categorie si o distrug.

Apropo. Nu mai incercati sa readuceti T/A pentru ca nu mai aveti cum. Deja prea multi au plecat. oh go on

| Deea03 a răspuns:

@bogdan26. las-o. Are dreptate.

Nu crezi?

| Cereala a răspuns:

Trist bro
exact genul acelea de intrebari le vad pe prima pagina de la t/a. pacat, erau si acum cativa vreme intrebari cu Adevarat amuzante

in concluzie: t/a s-a dus de tot c****ul

| ZoOzOLe a răspuns:

Doar atat..."RESPECT", insa de cocalarii, gayberii (si alte zdrente ce umbresc T/A) nu vom scapa prea curand

| CioCĂlătiCăăă a răspuns:

Bravo,cu adevarat TPU-ul este plin de acesti copii...nu`i suport! Cred ca ar fi mai bine sa nu mai raspundem la intrebarile de genul asta![dar exista in continuare prosti care raspun la ele].Sti cum se spune :"Prost la prost trage", sau cam asa ceva!

| Radieră a răspuns:

Mda,cam toţi userii pun şi ei câte o întrebare de asta... sper că nu e o crimă(sunt şi eu printre ei, dar m-am potolit.

)Deci, cei care pun întrebări din astea ca Georgiiiii(mulţi iiii)deja îmi strică PC-ul.Deci,dudelor,mai suportaţi şi nu le daţi atenţie...Şi vor pleca.Nici nu Citiţi întrebările...

Bye!

Majusculele lu Satan si lu familia lu Gibilan

| NothingToEat a răspuns:

Cat adevar...

| CamiBă a răspuns:

De acord cu tine si cu toti de mai sus,TPU nu mai e ce a fost,daca o tinem tot asa, cu toti userii stupizi care se inregistreaza ca nu au ce face, TPU se va supraincarca si poate nu vom mai putea intra DELOC.

voma@
recunosc ca si eu am puis pe contul asta 1 sau 2 intrebari stupide ( blushing ),da a intrat sora mea mai mica cand eram in tabara, si nu stiu cum sa le sterg

Ma rog, Comeandtellmesomething@ ai mare, mare dreptate!

| YOUdriveMEcrazy a răspuns:

Stai chill frate, stai chillwinking

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Is de acord 200 din 100%

| houyhnhnm a răspuns:

Pe cat e nascut Justin Bieber?

| houyhnhnm a răspuns:

Pe cine trebuie sa violez ca sa aflu pe cat e nascut Justin B?

| crissa_2815 a răspuns:

Pot sa iti dau una +10batting eyelashes pentru tot ce ai zis?

Generatia de acum,.- "mi s-a rupt o unghie,cum o fac la loc fara sa se vada?"
- "hei,vreau sa imi fac o prietena si nu stiu cum straight face "

OMFG,numai intrebari tampite, de fapt, cred ca lipsa de ocupatie le afecteaza creierullaughing happy

| ClaudiaMaria15 a răspuns:

Stiu cum te simti ~ si pe mine ma enerveaza copchii astia. Dar iti dau un sfat nu pleca de pe TPU. Pentru ca o sa ai de pierdut. Ramai Calm si treci mai departe.

| Nunuca_Ruben_1997 a răspuns:

Has o car