Da ce dracu ai nevoie de relaxare cand intr-o zi de lucru la 10 dimineata tie iti arde de facut baie cu spuma in loc sa fii la munca?
Sunt in concediu...
Mai bine te-ai duce si tu sa faci o baie cu spuma...
Pai ce sa faca cu aia, ca ea gateste o data pe luna...
Mai vrei sa ne faca si mancare, dupa toate care i le facem noi?
Daca imi spui si cand/cum ti-ai luat bataie ultima oara, iti dau fundita...
Aşa îi fac şi eu mamei. Dar pedeapsa nu se lasă aşteptată şi-mi ia telefonul o săptămână.
Wooohhoooo
Vai...singura ora 10 dimineața cand esti singur si cu stânga si cu dreapta
Dupa aia vin părinții si purcei si cățeii.
Nu ai ce ii face din păcate, data viitoare trimite-o in spatele casei/blocului sa isi facă nevoile si respira adânc!
Ori cand iti mai face asa asigurate ca o sperii rău de tot si nu o sa mai vina de frica!
Ti-am dat fundita, cum ti-am promis...
Morala nu-ti mai fac pentru ca ai tipat la maica-ta, n-are rost, deja ti-ai furat-o...
In schimb iti dau o idee cum sa te razbuni pe ea - cand te mariti, ii faci repede 3-4 nepoti si-i aduci in fiecare duminica la ea sa-i faca toata casa praf, sa munceasca o saptamana dupa ei...
Si ce-i mai important - sambata ii tii nemancati, sau le dai un biscuite-doi, nu mai mult.Ai sa vezi tu de ce...
Mai am pana la copii.Nu sunt nici majoradar mersi de funda.
Fata,glumeam...
M-am borfait cu una, e adevarat, da` nu sunt daune majore...
E bine.Da` poti sa intri la prima mea intrebare si-ai sa vezi.
Am inteles.Multumesc pentru informatie.
Mi-ai facut seara, NOname…
Nu mai pot!
Uff,bine ca nu am o sora, ca la ce termperament am eu, zbura cu tot cu mobila pe geam adica sa ma deranjeze cand mananc alune linistit urmarind the vampire diaries, sau the originals? vaii de pielea ei
Haioasa intimplare. M-am pe mine de ris. Acu' asta e tradita: fratele mai mare mai trege cite o scatoalca la cei mai mici, nu trebuie sa-ti faci probleme. Fratele mai mare are drepturile lui. Si daca ii sunt incalcate... asta e. Sper ca nu ti-ai luat-o de la ai tai pentru atita nimic.
DaciaRomania întreabă: