anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU.
Deci daca fata are 14 ani si baiatul 17 – ``e cam mare pentru tine,oricum ar trebui sa te tii de carte, e prea devreme ca sa te gandesti la baieti``…Aici e simplu, nu aprofundam.
Daca ea are 17 si el 25 – ``Doamne,nu stii in ce te bagi! Baietii la varsta asta se gandesc numai la sex,urmareste el ceva,ai grija.Tu esti inca o copila, iar el e un pedofil – da-l naibii, cautati unul de varsta ta.Succes,sper ca te-am ajutat``.
Daca fata a facut 18-19 iar baiatul e pe la 30-asa(aici e mai complicata treaba,fiti atenti) – ``tu stii ce vorbesti? Vrei sa-ti distrugi tineretea? Gandeste-te ca poate el a mai fost insurat, sau chiar e si iti ascunde asta! Ar putea sa-ti fie tata, OMG! Va profita de tine si atat.Crezi ca-si va complica el viata cu una tanara ca tine? Se va plictisi la un moment dat si o sa te faca sa suferi,treaba ta, eu am incercat sa iti dau un sfat, nu mi-o lua in nume de rau.Kiss.``
Bun.Acuma vine partea cea mai grea…
Daca ea are 23-25 si el vreo 40`si - ``Ori esti curva si vrei banii lui, ori esti tampita.Ce sa faci cu-n bosorog ca ala? Gandeste-te in primul rand ca o sa moara peste cativa ani si tu o sa ramai singura, vaduva la nici 30.Si daca ii mai faci si un copil? Voi nu ganditi,pe bune,iarta-ma ca-ti spun.Ce-i in mintea aia a voastra? Nu iti dai seama ca el doar vrea ceva proaspat si ca n-a mai avut o femeie cine stie de cand, si ii curg balele? Imi provoaca greata emanciparea asta a voastra si modernismul asta de rahat cu care va etalati pe aici, toate astea disperate care sunteti!``.
OK.Gata.
Cam asta-i tot.
Deci pe-asta cu limita maxima de ani,admisa intre iubire,am rezolvat-o…
Asa ca,fetelor,v-am facut un rezumat – cand aveti ceva dileme,intrati si cititi aici, vedeti pe unde va incadrati si urmati sfatu` care se potriveste, dupa caz…
Intrebari?

11 răspunsuri:
| DomnişoaraClannad a răspuns:

Du-te si fa pe moralistul in alta parte...

| єχcєєℓ a răspuns:

Dacă ea are 17 ani și el are 25, băiatul ăla nu mai e băiat ci bărbat big grin just saying

| seedwow16 a răspuns:

RESPECT < laughing Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DomnişoaraClannad):

Ultima ta intrebare e asta:

DomnişoaraClannad intreaba:
Deci, o mica parte ne-am mutat aici.

Cine vrea să vină dă cerere si unu dintre admini o va aproba.

Se aprobă doar cererile membrilor TPU.

Daca aveti chef de misto luati ban

Daca sunteti maimute proaste de -12 ani nu va primim.

Dupa care pui un nu stiu ce facebook-in grup...
Si vreau sa te intreb 2 chestii:prima - pot sa vin pe-acolo sa fac putin pe moralistu`, sau imi dai ban si mie?
Si-a doua : la 12 ani, tu erai maimuta inteligenta?
Imi zici?

Răspuns utilizator avertizat
| AtsukoKure a răspuns:

Mdeeeah...
Vrei să zici D/S

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă în fiecare din situaţiile prezentate de tine rolurile s-ar inversa, iar băiatul ar fi cel mai tânăr? thinking

| AirănMeidăn a răspuns:

Asta ar fi un numar bun de Stand-Up Comedy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daca băiatul are 14 ani şi fata 17: "Bravo ***/ boss"
Dacă băiatul are 17 ani şi fata 25: "Bravo ***/ boss"
Dacă băiatul are 30 ani şi fata 18-19: "Bravo ***/ boss"
Dacă băiatul are 40 ani şi fata 25: "Bravo ***/ boss"

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Trist, dar totuşi amuzant. laughing

| DomnişoaraClannad a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, vino daca vreibatting eyelashes
E bine primit oricine de pe T/A