Parca te-as cunoaste de undeva....am un laptus acum.Stilul tau este incofundabil.
Ce face surioara ta
Daca as fi in locul tau ...ar putea sa imi ceara si maica precista sa mi-l sterg si nu mi l-as sterge.
Adica nu e nici maicata nici taicatu ca sa iti spuna ce sa faci nu? Cu ce o deranjeaza? Daca nu poate sa iti dea un motiv convingator atunci nici sa nu te gandesti sa il stergi!
O sa iti dau fundita.A intrat sor-mea in camera si a vazut asta ce-am scris eu aici, si mi-a zis ``da-i lu` doamna asta funda!``;``pai de ce?``;``deci c-asa vreau eu, nu mai comenta!``...
Trebuie să fie un foarte bun motiv, ca cineva care (chipurile) mă iubeşte să aibă dreptul să-mi ceară să renunţ la ceva ce-mi place.
Ţie de ce ţi-a cerut (ipotetic)?
P.S. Mă bucur să te revăd. Ce ascuns şi cuminte ai stat o lună, parcă nici n-ai fi obişnuitul tu: nebunatic, tânăr şi neliniştit.
Super surioara!
Spune-i ca ii multumesc si pup-o din partea mea!
Se pare ca e sefa
Bai... Nu stiu ce sa spun. Ce zici sa ii spui acelei persoane ca ai șters contul si de fapt sa nu il ștergi?!
Acuma observ cat e de complexa intrebarea asta pe care-am pus-o,…habar n-am sa raspund la ea…
Aş crede că partenera mea e o retardată sinistră şi aş da-o dracu' instant. Din fericire, sunt mult prea deştept să iubesc o proastă. Alea mi-au trecut la 16 ani.
Adica s-o mint? Pai si daca ma afla? Mai are ea dupa aia incredere in mine? Si ce fac cand vreau sa ma intalnesc si eu cu alta pe ascuns? Crezi ca mai merge atunci sa-i zic ca ma duc pana la firma sa termin de facut niste acte? Eu nu cred...
...şi mie mi s-a întâmplat să pun întrebări, la care personal nu aş răspunde.
turtl3 întreabă:
DaciaRomania întreabă: