Coje,draga pentru gripa exista o multime de leacuri. inclusiv cele babasti.Deci,nu se pune problema sa mori... sau nu acum!
Am zis ca astept urmatoarea ta postare... cum adica sa-ti iei ramas bun de la noi?
Stii, in momentu asta mi-a venit in minte un proverb,, Nu mor caii cand vor cainii''
Daca e vorba de incidentul din postarea trecuta, eu zic sa te mai gandesti.Lasa-i pe indiviosi in treaba lor.
Nu draga, nu plec.Doar faceam o gluma...
Oricum sunt mai bine acum, da` azi-noapte eram terminat, niciodata nu mi-a fost asa de rau...
Si deci merge sa-mi mute intrebarea la ``turism``, pentru ca pot spune ca m-am intors din morti...
Ma gandesc acum ca data viitoare sa va povestesc cum a fost pe lumea ai`lalta...
Vedem.
Deci gripa a fost pe bune...
Daca aveai iubita iti facea un masaj de te scula din morti
Nu am incercat, dar mergea si,, aspirina saracului''
Văd că şi răcit ai umor, deci ia de aici: http://on.fb.me/1Hi43zS (în loc de iubită - trei; dacă erai musulman, erau şapte' ş' două).
Adevarul e ca am avut vreo 3 zile dintr-alea grele,inainte de raceala asta…
Ma dadusem peste cap rau de tot,praf m-a facut!
Am jurat ca nu ma mai indragostesc in viata mea…
Bine - cumva juramintele astea cica se pot retrage, nu stiu in ce fel, da` am auzit ca poti sa te dai la intors, daca te razgandesti, cum ar veni.
Ma gandesc acuma ca era mai bine sa zic ca nu ma mai indragostesc vreo 2 saptamani-asa…
Mda.Cred ca asta si fac – in seara asta m-apuc sa jur din nou.
Hai ca vad ce fac, mai vorbim.
A! Si vezi ca daca nu mai raspunde nimeni, iti dau tie funda, da` poate mai imi trimiti si mie niste poze de-astea cand ai timp...
Venerabilul întreabă: