Iti raspund cu o intrebare : De ce te simti oribil
Si oricum daca vrei sa aflii cine se joaca cu laserul scoate capul pe geam si strigal ... poate iti va raspunde
Uite, stiu eu care-i faza.Ala cu laserul verde pun pariu ca a venit din Star Wars si vrea sa te recruteze ca soldat spatial, sau e unu rau si vrea sa te faca bucatele! Deci vino pe la mine si iti dau un costum de astronaut, te iau cu naveta mea spatiala si te duc la unitatea militara extraterestra sa reclami ca unu din Star Wars foloseste ilegal un laser verde, periculos. poate te simti mai bine atunci. dupa aia daca vrei, in drum spre pamant de oprim la McSpace, am mai fost pe acolo, te serveste cu viteza luminii!
Pentru ca ma vede cand merg inspre geam, deci vede tot ce fac si asta ma sperie.
Mmm... nasol de tine ... am o idee : trage jaluzelele
Esti praf. Daca nici la ceva patetic ca asta nu te-ai prins...
Du-te la tipul din blocul de vizavi si arunca-i laserul pe geam ca sa nu te mai simti asa rau.
De ce sa te simti groaznic? Nu fa din tantar armasar. Distreaza-te! I-a si tu un laser sau o lanterna si da-i drumul! O sa fie distractiv
Laseru rosu, galben, albastru e la moda..deci du-te la magazinu care nu exista si iatil gratuit
DaciaRomania întreabă: