Kali, cred ca e invers : brotaceii sunt mormoloci adolescenti.
Cancelled, cel mai bine e sa-i dai asta :
http://www.desene-animate-online.net/browse-minimax-videos-1-date.html
si sa se uite ea pe grila de desene animate de pe minimax.
Desi eu cred ca nu tine bine minte si vorbeste de desenul cu dinozauri mici care incearca sa gaseasca un loc cu alti dinozauri : Taramul uitat de timp.
Mormolocii sunt brotacei adolescenti, si nu stiu de ce se adunau ei mai multi la un loc, n-am vazut desenul ala. Banuiesc ca era vreun party ceva, ca nu cred ca aveau un motiv asa, serios.
Mormolocii sunt niste creaturi care traiesc in baltoage. Cei care traiesc in baltoagele cu curcubeu uneori devin magici cand se fac mari. Si daca-i saruti, se transforma in printi. Sau uneori printese, dupa caz.
Foarte tare raspunsul tau…
Am la cuptor ceva si-o sa bag in ea si chestia asta care-ai zis-o aici, ca e simpatica…
Da` sa treaca 8 Martie, ca sa dam florile la fete - ca asa-i frumos si…dupa aia le borfaim.Sa le lasam sa aiba si ele o zi pe an-macar, in care sa fie fericite si sa se simta speciale si alea-alea, stii ce vreau sa zic…
Deci saptamana viitoare ne apucam sa vorbim despre iubire la modul mai serios…
Bun.Referitor la mormoloci – nu pot sa ma duc sa-i spun fetei gluma ta deoarece este foarte riscant.Am citit pe la ea ca un coleg i-a spus ca sperma lui are miros de capsuni si de atunci ei nu-i mai plac capsunile si pe ala nici atat nu-l mai haleste.Asta inseamna ca daca n-o sa guste gluma noastra(sau a ta, mai exact), ne trezim ca scade audienta si la desenul ala animat plus ca ne luam si noi ignore…
In fine.Acuma ma intreb si alta chestie…Cand si-a mirosit ala sperma si a vazut ca e cu esenta de parfum de capsuni, nu l-o fi manat oare curiozitatea sa puna putin si pe limba sa vada daca si gustu`-i la fel?
Ca un iaurt cu capsuni, nu? :D Sau poate a citit cartea asta: http://www.amazon.com/......1481227041
Asta dupa ce s-o fi inspirat din acest experiment facut de BBC: http://www.youtube.com/watch?v=P1k1Dy1mVeQ
Deci am fost la fata si i-am dus ce-ai scris tu aici. Sper s-o ajute.
Vreau sa iti multumesc pentru tot ce faci pentru mine si …sa imi cer scuze ca ti-am gresit cand…nu ti-am dat funda.Dar promit sa iti dau.Adica mai da-mi inca o data sansa asta sa iti demostrez ca sunt un barbat bun, care te merita… si mai promit ca n-o sa te mai dezamagesc niciodata…
Iarta-ma.
Sa-ti explic rationamentul meu. Broascutele, cand sunt foarte mici, adica broaste copii, sunt oua... bilutele alea mici in care misca ceva, prinse intr-o lana verde scarboasa. Dupa ce dospesc destul, apar mormolocii - eroii nostri - pe care i-am numit eu adolescenti, pentru ca sunt zvapaiati si agitati si nu stiu incotro s-o ia. Pe urma devin broaste in toata regula, care-i alta mancare de peste. Ele sunt mai statice si mai serioase.
Si am pomenit de party, pentru ca nu cred ca se adunau pentru... vreun protest.
U, u ce simpatica e ) Eu nu am observat-o.
Cred ca oricum i se potriveste avand in vedere ca e un copilit. Oricum sincer ma uitam pe canale de desene zilele astea si s-au prostit de tot. Cartoon e tradus ..eu de acolo am invatat engleza. Plus toate desenele alea tampite cu roboti si cu ciudati cu ochii cate o dunga care se bat nu stiu exact de ce...trista copilarie mai au cei mici din ziua de azi.
) Aoleo, ce-ai patit? Te-ai lovit cu capul de calorifer?
Sau ai revenit la ganduri mai bune pentru ca e maine ziua femeii?
Apropos, sper ca ii faci o felicitare frumoasa mamei tale si ca o cinstesti asa cum se cuvine. Si surorii tale daruieste-i niste banuti. Fa-ti lista, ca uiti!
Cat despre funda, fie ...iti mai dau o sansa. Pentru ca sunt eu fata de treaba.
Ce sa faca si ele?
Se uita la desene.Eu ma dau de ceasul` mortii aici sa par un barbat interesant, iar ele cauta dupa desene animate...
De fapt eu nu caut desene, caut niste corelatii pe verticala dar ma bate Excel-ul
Acuma ati inceput cu fustitele?
N-aveti si voi treaba pe la un coafor sa va vopsiti la cap, poate scap si eu de voi?