Zeus, nemo, baghera, snity, cyupy, mimo, ...acum nu imi vin in minte...Aaaaa...grozy,claus,ovi...poate nu imi dai fundita... glumeam...
Lingerica
atarnache
max
coiotu
ceacÂru
gore
uscatu
mister muscolo
strigoiu
ochios
papae
elevu
bozgoru
bulgaru
ti-am spus toate poreclele pe care le au prietenii mei!
in functie de cum arata amicul tau ii alegi una!
daca imi mai amintesc vreuna, te anunt
Poneiu (pitic bineintels), mr proper(daca e slab), brave hart (daca e fricos ), billy(daca e mic si rotund ), shorty (daca e rapper sau din astea ), mosic (daca trecut de 20 de ani si tot scund e ), nassy (daca are nasu mare ), kongo (daca e mai negru ), padre (daca are inclinatii spre biserica )! Cam astea mi-au venit acum in minte, btw astia toti sunt prienteni cu mine
Tarzan mr musculo :p sfekla paparuda cioci caracuda chiuaua duda michimaus [ sau cum sa scrie ] jierme shopty vushky
mno am ramas in pana de idei nu mai stiu :p cam atat :d
Bradăru', Țaie, L, Papi, Bilă, Blo', Puf, Pitpa, Cearli, Brand, Turbo, Castoru', Vârco, Berilă, Ingi, Porcio, Gay, Danone, Matizu', Badday...
Am cateva care le au niste baietiŞbanana, gogoasa, coita, clatita, maimuta, goe, papa, chieliosu!
Popandau
nevastuica
strut
babuin
pateu
ceapa
bocanc
ludovic
palariuta
cam astea stiu si de la prieteni
Craca, Misulet, Chilot, Avate, Aba, Lus, Nik, Totoala, Berdan, Dex, Crasty...multe altele am zis cateva de la mine di scoala dar exista mult mi multe a si mai stiu una:Coroiu. Poti gasi mai multe pe alte pagini web.Imi dati fundita va rog...
Julyly2089 întreabă: