Hei! Am eu o soluție.
Du-te la spiriduș, acceptă bănuții de aur și adu-mi unicornul la mine, pot să îl rezolv, și, ca să nu crezi că e o păcăleală o să îți arăt și cu ce poțiune o să rezolv.
Poțiunea arată cam așa:http://3.bp.blogspot.com/......otrava.JPG
Și nu, nu este otravă. B-) Am scris așa doar ca să nu se atingă mama de ea și să creadă că e esență de rom :)).
Deci, după cum spuneam : poțiunea este făcută din praf magic de la Zânele Unicorn ( numai eu și zânele avem praful magic ), apă din diamante din Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch ( dacă nu crezi că e țară, caută pe goagle ), pudră de la gogoșile magice și ultimul ingredient: 2 cornuri de unicorn sub forma a două ouă de mâncat :3.
Pentru mai multe contacte, dați fundiță.SAU NU. B-)
Să n'ai încredere în spiriduşi. Tot ce vor este să îţi facă o surpriză şi să te facă mătuşă.
Ia oala si apoi da-i in cap piticului cu ea. Apoi arunca cu banuti in unicorn si se va face bine.
Dar banutii nu sunt din ciocolata, si o sa.l doara.
Atunci nu-i da cu oala in cap si chiar daca banutii sunt din ciocolata tot se va vindeca.
Si mie imi place serialul ala!
Deci,fa cum iti spun! Iai banii si zii ca il dai in judecata daca nu ti-i da. Dupa aia da-l in judecata si cerei mai multi daca iti da o gramada.
Cere-i un castel de 100000000000 kilometri patrati facut din ciocolata, inghetata, frsca, torturi, guma etc
p.s. doar daca ii dai si lu "Ashadow"
Da-l in judecata si din banii din care ti i-a dat cumpara un super glue ca sa-i lipesti cornul unicornului tau
Eu zic sa ii iei banutii spiridusului (calea amiabila) si sa te sui calare pe ponei si sa-ti faci o vacanta frumoasa in Guatemala. Parerea mea!
Venerabilul întreabă: