Eu zic sa ii iei banutii spiridusului (calea amiabila) si sa te sui calare pe ponei si sa-ti faci o vacanta frumoasa in Guatemala. Parerea mea!
Să n'ai încredere în spiriduşi. Tot ce vor este să îţi facă o surpriză şi să te facă mătuşă.
Hei! Am eu o soluție.
Du-te la spiriduș, acceptă bănuții de aur și adu-mi unicornul la mine, pot să îl rezolv, și, ca să nu crezi că e o păcăleală o să îți arăt și cu ce poțiune o să rezolv.
Poțiunea arată cam așa:http://3.bp.blogspot.com/......otrava.JPG
Și nu, nu este otravă. B-) Am scris așa doar ca să nu se atingă mama de ea și să creadă că e esență de rom :)).
Deci, după cum spuneam : poțiunea este făcută din praf magic de la Zânele Unicorn ( numai eu și zânele avem praful magic ), apă din diamante din Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch ( dacă nu crezi că e țară, caută pe goagle ), pudră de la gogoșile magice și ultimul ingredient: 2 cornuri de unicorn sub forma a două ouă de mâncat :3.
Pentru mai multe contacte, dați fundiță.SAU NU. B-)
Cere-i un castel de 100000000000 kilometri patrati facut din ciocolata, inghetata, frsca, torturi, guma etc
p.s. doar daca ii dai si lu "Ashadow"
Ia oala si apoi da-i in cap piticului cu ea. Apoi arunca cu banuti in unicorn si se va face bine.
Atunci nu-i da cu oala in cap si chiar daca banutii sunt din ciocolata tot se va vindeca.
Deci,fa cum iti spun! Iai banii si zii ca il dai in judecata daca nu ti-i da. Dupa aia da-l in judecata si cerei mai multi daca iti da o gramada.
Da-l in judecata si din banii din care ti i-a dat cumpara un super glue ca sa-i lipesti cornul unicornului tau
Venerabilul întreabă: