| gabitza05 a întrebat:

Buna!

Voi ce ati fost in viata anterioara? Eu zidul chinezesc :))
Intrati aici si o sa aflati :D http://viata-anterioara.apropo.ro/viata-anterioara/

144 răspunsuri:
| sy46 a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Apa calda'

Erai Regina printre ape. Toti se uitau la tine cu speranta si dorinta. Veneai rar si plecai repede. Nu-ti explica-i nicicum panica resimtita in perioada reviziei de vara, asa-i? laughing Si la testul la url-ul dat de bacemi, Cleopatra

| Alexxa10 a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Punga biodegradabila'
De-abia fusesei inventata. Mureau suratele plasticoase de invidie. Tu urma sa fii eroul secolului 21, ele ramaneau inamicul poluator numarul 1. laughing

| just|breathe a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Un cadou'

Azi esti cutie de ambalaj. Ce combinatie perfecta! laughing))).

| DeMentaa a răspuns:

Eu gripa aviaracrying

| Brun3tte a răspuns:

La testul gabitzei am fost :
In viata anterioara ai fost: 'Ou de ciocolata'
Surpriza! Cu surpriza: o jucarioara pentru copilul din tine! Nu-i asa ca-ti plac?
iar la cel al lui bacemi am fost:
Rezultatul tau:
Ai fost Cleopatra!
big grinbatting eyelashes

| Brun3tte a răspuns:

Bacemi a fost mana mea dreapta laughinghee hee

| BlackMan a răspuns:

Balzam de rufelaughing

| Pepper9 a răspuns:

Eu conform testului lui Bacemi:
Ai fost Elvis Presly! Nu ti-a luat mult sa te reincarnezi - iti place prea mult viata...
Iar conform testului lui gabitza:
Papaya.Visul tau cel mai drag ca fruct exotic era sa cunosti o banala pruna. Poate de-aia te-ai si nascut in Romania, patria prunelor.

| Sweets a răspuns:

Mie mi-a aparut:Ai fost filosof. Ai trait in Egipt si ai murit de batranete.

| Sweets a răspuns:

Lam mai facut o data si mi-a aparut:Ai fost o dansatoare roscata. Ai trait in Tibet si ai murit pentru ca ai fost ingropata de vie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine a rezultat:
In viata anterioara ai fost: 'Capitan de osti'
Calareai un cal alb si indemnai ostenii la vitejii neasemuite. Acum conduci ca un nebun, faci ordine in trafic cu degetul mijlociu al mainii stangi si ai o relatie foarte speciala cu claxonul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Oul'
Nu gaina deci a fost mai intai, ci TU si numai TU. De-aia acum detii secretul absolut al tuturor lucrurilor incepute si neincepute.
La cate teste din astea am facutlaughing Am avut vreo 5 vieti pana la actuala laughing Intr-una am fost filozof; x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haaaaaaaa, mi-e rau, cautati la "alina ", pai sunt femeie dragii mosului, am ras pana m-am spart, nb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Huh... eu sunt mai smecheralaughing Sunt la prima mea viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Un cadou'
Azi esti cutie de ambalaj. Ce combinatie perfecta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu conform testului gabitzei am fost o inghetata de vanilie :*
Si conform testului lui bacemi am fost o dansatoare roscata care traia in tibet si am murit ingropata de vie...cum adica ingropata de vie? oare din ce motiv?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost un bigutiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Tabacar fruntas'
Ce-ti mai placea sa bati poc-poc-poc pielea pana se netezea! Si acum iti mai place sa bati poc-poc-poc, dar te limitezi la caloriferele vecinilor prea galagiosi.georgiana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in viata anterioara am fost 'Marilyn Monroe'hee heehee heehee heehee heehee heecica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai scris raspunsurile?/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata anterioara am fost ''balsam de rufe''laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Zidul Chinezesc'
Acum iti explici motivele pentru care habar n-ai unde sunt Gilau si Campia Turzii? Erai Zidul Chinezesc, nu autostrada Bechtel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Petrin denisa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am facut nici un test! Gasesc aici un test unde imi cpune ce am fost in viata anterioara?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da l-am facut si a spus ca am fost explorator si cleopatra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am fost Fulger... e clara situatia...pentru ca in viata de acum se cam potriveste.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O papadie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost bachus. ce mai e si asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost luda dar nu sunt adevarate astea! la alt test mi-a iesit ca am fost o dansatoare roscata iar altundeva ca am fost catareata si dansatoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in viata anterioara am fost sarpe, dar care este veninos din cauza ochiilor negri si seducatori pe care ii am si, am mai fost si fata mosului, din, fata mosului si fata babei.