Abia aştept să văd că pui o întrebare pe la sănătate:
"Bună! Uitaţi, eu nu am mers la şcoală pentru că mi-a dat cineva o idee pentru a scăpa de ea, şi a reuşit! Ei bine, după aproape 1 an de când am lipsit de la şcoală, ei bine, ştiţi, am stat cam mult la calculator şi au început să-mi cam putrezească mâinile pe tastatură. Apropo, dacă singura soluţie ar fi şcoala, mai bine le las să se facă oase, că aş arăta mai trendy. Ce părere aveţi?"
Clasa a7-a.
Gandeste-te asa:fiecare zi de scoala care trece, te duce mai aproape de clasa 12-a, cand vei scapa de scoala.
Trec a 8a. Si urasc scoala mai mult decat orice. Oare daca am asculta toti leidi gogu poate ca scolii i-ar placea si apoi s-ar imbraca precum gogu, in carne! Si apoi o mananca animalele...
Te arunci de la etaju 9 sau iti tai gatu daca te trezesti inseamna ca nu ai scapat dar daca nu te mai trezesti inseamna ca esti liberasa iti traiesti viata fara scoala
Nu poti impiedica inceperea scolii, imi pare rau sa iti zic asta.eu o astept cu nerabdare.eu trec MAINE in clasa a 5a cu toate ca am 10 ani (m-a dat de la 6 ani in loc de 7)
Eu am trecut clasa a 12-a si crede-ma ca acum 5-6 ani gandeam ca tine insa acum nu vreau sa se termine
Bafta
Moarte! nu am nici eu kef...ps intru in a7a. chimie aoooleuuu... avem in scoala niste profi de nota 1 cu felicitari:@urasc scoala
Ca sa nu mai inceapa scoala pentru tine va trebui sa mori!
Succes.!
Eu astept sa se termine. :-s
Clasa a 7a
Hei.
Şi euu sunt terorizată de chestia asta cu începerea şcolii. dar m-am obişnuit cu ideea că oricum o să înceapă, indiferent că vreau sau nu.
Nu, nu aştept cu nerabdare. aş amâna cââât mai mult ziua asta.
Sunt în clasa a9a. cel mai tare mi-e frică de chestia asta cu, colegii noi. adică nu cunosc pe nimeni şi.e aiurea. x_x
Revenind la prima întrebare. . nu prea ai ce să faci.
Te pup. şi. baftă la şcoală. b-)
Prefate bolnava... Baga si tu ca iti ie greata si ca te simti ametita. Si roaga-i sa iti faca un ceai cald ca te doare gatul. Cand il aduc bagi termometru in ceai pana se face cam 38-39. Si asa sacapi cateva zile ca faci tot asta... Sper ca te-am ajutat.
Kalyn întreabă:
Julyly2089 întreabă: