| sara29 a întrebat:

Bunăoară. Cine are intamplari jenante/amuzante?

Răspuns Câştigător
| Eduard_Voicu_1905 a răspuns:

Cand aveam undeva la 10 ani eram intr-o tabara cu aproape toata clasa.Stateam noi linistit pe scara pensiunii si jucam toti un joc multyplayer si un coleg se uita.El isi uitase telefonul in cmaera mea si a unor prieteni care stateau cu mine.Am mers in camera ca cica am nevoie la baie si i-am luat telefonul l-am deschis (nu avea parola sau ceva de genul).I-am facut o gluma proasta cu nu stiu ce fantoma si cand ii dau telefonul inainte sa intram in paturile noastre il deschide. Avea camera vizavi de a noastra.L-a deschis si vede fantoma aia acolo random si s-a **** pe el de frica.I-am mai scris si : "Nu ai scapare". Si cand a vazut s-a bagat sub pilota si a ramas acolo, unu s-a bagat pe balcon, unu umbla la intrerupator sa faca lumina si altul a venit in camera noastra si a dormit acolo pana la 3 dimineata cand un supervizor a venit si l-a gonit de acolo.

9 răspunsuri:
| munteanuionvictor a răspuns:

O femeie văduvă a fost chemată la un vecin să facă menajul la el în apartament. Când a bătut la ușă, vecinul o așteapta dezbrăcat și cu penisul în erecție. Probabil că e o metodă de seducție. Ea a plecat deoarece îl considera neatrăgător(era prea gras). Probabil că vecinul considera că-i face un bine, având în vedere faptul că e văduvă și probabil nu are amant.

| RAY a răspuns:

Ti am vizitat profilul si nu mi ai zambit, ce jenant

| sara29 explică (pentru RAY):

? Nu știu, sunt noua, și nu prea știu cum decurg lucrurile pe aici, întreb și răspund, atat.

| sara29 explică:

Vroiam sa zic întâmplări din viața voastră.

| RAY a răspuns (pentru sara29):

Da,raspunzi si intrebi ce doresti

Ok

De unde esti? ce varsta ai?

17 ani și din Timisoara

Frumos oras