Pe tanti Morcovescu.
I-am plănuit deja asasinarea.
Îi plac morcovii, asta e clar şi ne putem folosi de aspectul ăsta. Cumpărăm nişte legume dintr-astea şi i le lăsăm la uşă lângă un bilet - "Exclusiv pentru masturbare".
Ea nu va rezista tentaţiei, îi va apuca cu impertinenţă şi va fugi înăuntru, lăsând în urmă o usă larg deschisă. O greşeală fatală.
Anca, ţie îţi revine partea mai grea: trebuie să te strecori şi să-i bagi în spatele-i subţire un pumnal (da' s-o faci rapid). Vezi să nu scapi obiectul crimei atunci când o vei vedea în acţiune, cu 5 morcovi deodată, împingând înfocată (văleu, am făcut rimă). Dup-aia îi tai ţâţele ca să mi le dai mie; şi nu mă întreba de ce.
Sau o putem mânca pe tanti a mea, după cum a spus şi ea (văleu, iar am făcut rimă, dar nereuşită).
Ce mai faci, morcovel?
Bine morcovito.
Oi avea tu morcovel, da' nu eşti tanti a mea.
Ţi-l mănânc, ţi-l mănânc, ^ω^.
Ţi se pare, ^ω^.
Http://i.imgur.com/yqkp7ht.jpg
Anca, asta se aplică şi aici? mhmm
Dură asta. De cât ziceai că ai pla?
Baaa nu ma face de ras aici
Tu oricum te faci singur de râs.
De ce? Dă-mi un motiv să te omorâm.
Hai. Cu ocazia asta ştergem şi poza.
Sau îi dăm foc ^^
Îl ardem pe rug. 'Key?
Yep.
Ma intreb de ce animalele nu au parte de o inmormantare asa cum se cuvine. cu coliva si lumanari, eventual si o cruce. am manca in memoria lor. ce pacat... dumnezeu sa l adihneasca pe bunul meu prieten tigrut. acum imi pare rau ca nu i am facut coliva. ce idee buna mi a venit
Ceea ce zici tu aici e aşa trist! ((((((((((((((((((((((((((((((
Dascununa-ma parinte
Ca am fost tanar fara minte
Nici mustata nu m-o dat si tata m-o insurat
FORTA BIHORUL: http://www.youtube.com/watch?v=p24IflxJRww
Ce legătură are asta?
Aici e T/A....lucrurile nu prea au logica
Parcă prea rea şi nepăsătoare uneori.
Mai bine
Chiar aşa?
Dup
Ba nu.