super c-am asa ia-s face si eu lu' aia de romana ( am ramas corigent nu ca nu stiam ci ca a pus copii sa-mi dea note de fiecare data cand ma asculta si precum uni dintre ai nu ma suportau am ramas corigent... nu-i asa ca profa mea de romana e nebuna? metoda asta gen eu te ascult si copii iti da nota e cam de rahat imi venea sa-i sparg capu' )
Mda, nu-i rau, doar ca din nu stiu ce motiv detectoru meu de pupincurism a luat-o razna la anumite comentarii.E bun, dar nici chiar asa de bun pe cat zic altii...
Stiu...nu-i cine stie ce ca l-am facut ieri seara si eram si obosit. Oricum nu dau funda la nimeni. (p.s. ma bucur ca nu esti pupincurist/a).
Mersi, sunt baiat.
Nu e genu meu, ma fac pe ea de funda, nu ma saraceste pe mine o funda, asa mi-e caracteru, spun verde-n fata, nu stau sa ling pe nimeni in buci, nici pentru vreo funda sau pentru orice altceva.
masterOfDisaster, am fost nevoit s-o spun din moment ce toti disperatii de funde i-au supraevaluat comicu.Nu zic ca este rau, este bunicel, dar, cum am mai zis, nici chiar asa bun precum zic ceilalti.
A! Uite o profesoara buna! Lasa copilu' sa doarma in ora de geografie! '_'
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: