Când aveam 4 ani... sau 3... nu mai știu.
Eram la bunici și am rămas singură în curte pentru că mama și ceilalți au plecat până în livadă să vadă nu știu ce.
Pe o bancă din curte era o sticlă de vodka. Era băut cam jumătate din ea și mie mi s-a făcut sete. Am văzut sticla de acolo și am început să beau (nu știam că apa nu are gust ) până am golit sticla .
True story. b-)
Esti o insulta a fiintei ce se numeste om.
Eu chiar nu inteleg cum draq nu ti-am dat ignor.
La banchetu din a5a doamne cat am baut acolo...toti la gramada ma mir cum nu neam si f... t
True story
De unde stii ca nu v-ati si f... t? Daca ati baut asa mult
Ai dreptate....cred ca ne-am si f... t
La 12 ani cu vin rosu de tara
pacat ca nu imi aduc aminte nimic
decat durerea de cap de adoua zi
La 3 zile de la?
De la alegerea mea ca președinte prima oară
Inseamna ca inca nu te-ai imbatat )
In anul trei de facultate impreuna cu colegii de serviciu... a fost prima si ultima, tot incercam sa tin pasul cu ei, dar n-am reusit, nici mult n-am baut, dar le-am tot amestecat deoarece luasem toate cluburile la rand... a fost o seara de pomina, am adormit in ultimul club
Mda prima betie nu ai cum so uiti)aveam 14 ani si eram la tara la bunici, a fost super dimineata imi era o greata si totul se invartea in jurul meu vreo 2-3 zile nu am putut face nimica, o zi buna iti doresc si nu te apuca de baut droguri si tigari!:*
20 mai 2011, din trei pahare de bere mi se imvirtea totul in jur si eram cea mai curajoasa dintre toti
DaciaRomania întreabă: