Când aveam 4 ani... sau 3... nu mai știu.
Eram la bunici și am rămas singură în curte pentru că mama și ceilalți au plecat până în livadă să vadă nu știu ce.
Pe o bancă din curte era o sticlă de vodka. Era băut cam jumătate din ea și mie mi s-a făcut sete. Am văzut sticla de acolo și am început să beau (nu știam că apa nu are gust ) până am golit sticla .
True story. b-)
In anul trei de facultate impreuna cu colegii de serviciu... a fost prima si ultima, tot incercam sa tin pasul cu ei, dar n-am reusit, nici mult n-am baut, dar le-am tot amestecat deoarece luasem toate cluburile la rand... a fost o seara de pomina, am adormit in ultimul club
20 mai 2011, din trei pahare de bere mi se imvirtea totul in jur si eram cea mai curajoasa dintre toti
Esti o insulta a fiintei ce se numeste om.
Eu chiar nu inteleg cum draq nu ti-am dat ignor.
La banchetu din a5a doamne cat am baut acolo...toti la gramada ma mir cum nu neam si f... t
True story
La 12 ani cu vin rosu de tara
pacat ca nu imi aduc aminte nimic
decat durerea de cap de adoua zi
Mda prima betie nu ai cum so uiti)aveam 14 ani si eram la tara la bunici, a fost super dimineata imi era o greata si totul se invartea in jurul meu vreo 2-3 zile nu am putut face nimica, o zi buna iti doresc si nu te apuca de baut droguri si tigari!:*
DaciaRomania întreabă: