Oh...in cazul asta, nu ma gandeam sa sparg fata nimanui
Ce zici de hartie? Of, bine, ia si tu o frimitura! http://images.sciencedaily.com/2014/02/140227092149-large.jpg
Adica imi dadeai hartia? M-ai fi lasat in agonie?
Ieeeei. Ciocolata. ^_^
Da, pai la început se dădea drept băiat si... Inca nu s-a "transformat" complet la loc.
Aww, ce drăguț! Sa va placa ciocolata!
Eu nu pot sa comentez la răspunsurile voastre, nu îmi apar răspunsurile de la întrebare
Am emotii.
Nu refuz ciocolata.
Aaaa, aa... Chiar nu stiu ce sa spun. Frate, eu sa nu am o replica cu mine...Doamne ce am.
Dragostea te lasa fara cuvinte...
Te-ai lovit la cap? Cum de... dintre toooaaaate fetele din lume, si tu, tot pe mine m-ai găsit. Cum e posibil?
Tu esti speciala.
Prin ce sunt mai speciala? Eu nu mă vad speciala. Eu mă vad o nebuna, poate amuzanta, "modeeeesta", si aaaaaaaa...
Chiar te plac dar nu vreau sa par un obsedat. Sper ca nu te-am speriat prea tare cu intrebarea asta.Esti tare Daisuki! :)
Poftim si ciocolata promisa:
http://michigan.spoonuniversity.com/......-heart.jpg
S-a cam topit dar sper sa-ti placa.
Am fost Putin uimita. Nu speriata. Ok, mersi, si pentru ciocolata si pentru compliment.
Dar, cum poti sa placi o persoana pe care nu o cunosti.
Nu stiu.Intr-adevar nu te cunosc foarte bine adica nici macar bine dar...nu stiu, sunt ciudat.
Hei, cred ca inteleg la ce te referi. Uneori iti poti forma o anumita impresie fata de cineva, si sa-l placi prin modul prin cate se comporta, chiar daca nu cunosti persoana respectiva, sau daca nu ai vazut-o vreodată.
Daisuki nu mi-ar frange inima...Niciodata!
Asa e...
Ha?
Imi esti prieten! Dar pentru dragoste sunt dispus sa lupt!
Nu-mi spune ca...de ce ea? Din tooaaate fetele de-aici!
Pai asta te-as intreba si pe tine.
Cum!? Sper ca glumesti! Ce drac de telenovela mai e si asta? Cum s-a putut intampla asta?
Opaaa. 2 băieți si o fata... Ce se va întâmpla?
Băieti? Ce feceti? Va stricati prietenia pentru acea fata? Nici măcar nu stim cine e. Daca nici nu exista? Poate e un robot.
Serios acum, voi glumiti sau... Sincer.
Oh Daisuki esti ca o roza de ctistal care transpune lumina ca printr-o prisma, sepanrado in culorile curcubeului care imi ating si strapung tot odata sufletul si care ma fac sa ajung in cel mai indepartat punct al limitei mele umane, o limita care nu este definita, acel punct dat de imaginatia si visul meu ce ma inalta de fiecare data si ma imobilizeaza intr-o stare unica, mai incredibila chiar si decat nirvana lui Buddha...Acele componente ale mele sunt insotite de dragostea profunda care ti-o port cu mandrie.
Vrei sa fie 2 fete?
Ia, pauza putin. Really? Vorbești serios?
Nu imi plac telenovelele
La ce te referi?
Heeelp...
Ehh...
Ce "ehh"? Hm? Spune!
Lasa...Va ramane un mister ceea ce s-a intamplat azi
Nu mai incerca s-o impresionezi ca nu-ti merge. Serios, gaseste si tu pe altcineva, nu stiu, lasa-ma si pe mine sa ma bucur de viata ca-s mai tanar ca tine.
Hm... Si eu cu ce ma aleg daca te ajut?
Ba imi merge. Daca o convingi pe sweetgirl sa imi schimbe optiunile atunci ai castigat!
Nu vrei tu sa fii iubita lui GreyN? Ca, din cate vad, duce lipsa...
Ok, tipilor linistiti-va. Am vrut sa il sperii un pic pe Freak, ok? Tot sweet ramane iubibila mea
Chiar te-ai suparat pe mine ma? Glumeam. Imi esti prieten, nu?
: Se bate fetele
Da...bina ca mi-ai spus, tocmai imi suflecasem manecile sa te iau la bataie.
Pai fetelor nu le plac batausii
Ai venit cam tarziu. Din fericire a fost doar o gluma si nu a ajuns nimeni la spital...sau, in cazul nostru, la categoria ''Sanatate''.
Așa faci? Dar, unde te crezi? În Twilight? Daisuki este un fel de Bella din câte observ. Freeak este Edward, iar tu Jacob?
Lasă, ajung eu acasă.
Daca vreau, eu pot fii Edward, dar îl las pe Freak...
Da.Bineinteles, nu e chiar ca atunci cand cunosti o persoana in realitate dar din conversatiile noastre mi-am creat o impresie foarte buna despre ea.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: