Nu, adica nici eu nu mai stiu bine dar am sa o iau babeste
Si nu mai fi calica, mai da si la altii, nea vecinu' Lu' Amadeeeaaa, cand mai aruncati cu gem va rog sa fiti si dv mai darnic, aruncati un borcan intreg
Da, si apropo, tu nu stii povestea cu emoticonu' asta, nu?
Nu. Adica mi-a adus mie o tona de probleme, si atunci cand il foloseste cineva, imi vine sa-l strang de gat
O tona de probleme, dezvolta asta ca chiar sunt batut in cap, si lasa-mi gatul in pace ca te musc!
amadeoooo amadeo, an tan te, dize mane pe
Hai ca or sa se ia barosanii de la conducere de noi ca incarcam site-ul cu conversatii in loc sa mergem pe chat
Deloc simpatici.
Vecina, doamne iart-o, mereu îmi fura mingea când eram mică și mie și celorlalți vecini.
Nici noi nu eram mai cuminți, că-i băteam pe la 12 noaptea-n geam și după fugeam care unde putea, dar deh, cum să iei mingea copiilor?
Nu vecini dar pe stradă găsești un tip Valerin fără un ochi care își face țigări din plante și merge ca un pirat pe stradă.
Am o vecină care mi-a aruncat o găleată de apă în cap pentru că m-am pus in cur pe capota ei
Nu, nu lucrează la mobilă. Lucrează mobila(după ce o face praf, că banii şi-i dă pe băutură, nu pe dulapuri).
N-am norocul sa am vecini ca ai tai.N-am decat un vecin bat tot timpul, ceilalti ma doare in cot de ei si pe profa de franse nimic interesant
Venerabilul întreabă: