anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand am zis eu ca s-a intors lumea cu susul in jos si invers de s-a facut un mixaj de oameni pe care nu mai intelegi care e cu care si ala cine e, de ce zic asta? minunati-va :
Azi dimineata, cand ma inorceam de pe undeva, il intalnesc pe vecinu' Petrica plangand de mama focului
-Salut vecine,dar ce-ai bre de plangi?
-Pai cum sa nu plang domn' sef, cum sa nu plang, mata care esti invatat si sti carte multa sti oare citii in stele ori ba?
-De ca nea Petre, ce s-a intamplat?
- Mai vecine, nu stiu daca are sa ploua ori ba, si daca are sa ploua vreau sa-i multuimesc lui Doamne Doamne ca nu m-a lasat pe lumea asta cu nasul invers,adica cu narile in sus
- Au bataum'ar Sf Petre, ce vorba e asta breeee?
-Pai daca ploua si eu cum sunt sarac si nu am umbrela, nu imi ploua in nas si ma inec?
rolling on the floor Mai mare poznas ca nea Petrica n-am gasit de gand m-am mutat aici laughing imi toarna cate-o faza de asta de ma da peste cap, stie ca ma simy si-i dau de-o juma' de tuica laughing
Voi aveti vecini asa de simpatici?

34 răspunsuri:
| Rakanishuu a răspuns:

Eu am vecin de +60 ani care ma ia la plimbare pe motor. laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Rakanishuu):

Ce noroc ai tu si ce ghinion am eu, ce m-as fi transormat in motorul aluia tongue

| Rakanishuu a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Rakanishuu):

Adica? sa stai calare pe mine, ce este asa greu de inteles, stiu ca ai inteles dar faci asta asa, sa vada lumea ca ai un admirator rolling on the floor