| xXsweetgirl99Xx a întrebat:

♥ Cand m-am îndragostit de tine am ales un drum pe care vreau sa-l strabat până la capăt, căci indiferent unde mă va duce știu că va fi o călătorie minunată. N-am nevoie de motive ca să te iubesc.
Mă simt bine alături de tine și aș vrea să te pot strânge în brațe măcar o dată. Sunt și voi rămâne mereu pitica ta, sper sa nu mă uiți, să mă păstrezi în mintea ta ca acea fetiță care te-a iubit... ♥(pentru GreyN)

Killy, mulțumită?

36 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

http://i.imgur.com/aYTqG0K.jpg
ofof, ce a mai devenit si trivia... puteai sa ii trimiti un mesaj si sa ii faci screenshot, dar, citez (tot din greyn), "nvm"

| xXsweetgirl99Xx explică (pentru AirănMeidăn):

A fost provocare de la Killy

| T0T a răspuns:

Ce frumoooos! Mulțumesc!

| T0T a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

kiss kiss kiss kiss kiss!

| xXsweetgirl99Xx explică (pentru T0T):

blushing kiss

| T0T a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

Poza aia...Ți-ai pus-o iar! Wow...Frumos. happy

| AirănMeidăn a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

puteai sa nu

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce....frumos *suspina*

| T0T a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Hai sictir.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru T0T):

hai de ce? am dreptul sa imi exprim opinia avand in vedere ca a facut chestia aia publica. daca nu voiati comentarii pozitive sau negative nu ar fi trebuit sa posteze intrebarea, mi se pare corect
cand a pus intrebarea presupun ca a stiut ca o vad toti, nu?

Da. Și presupun că știi că nu ne pasă de comentariile tale. Ceilalți să își exprime liniștiți opinia. Aici putem alege cine ne deranjează și cine nu cu opinia lui. Dacă sweety consideră de cuviință ar fi frumos să primești un ignore, dacă nu decizia ei. Cu restul care o să comenteze și care au comentat nu am nimic. Chiar dacă o să apară și comentarii negative, asta e, le accept, dar din partea ta observ că apar numai comentarii negative și la mișto. Tot spui că ce a ajuns domne' T/A, că e nu știu cum și tot așa, dar tot continui să postezi. Nu îți place ieși afară și bifează această categorie ca să nu o mai vezi. Mie așa mi se pare normal, dar deja în a face pe hater-ul este un hobby la unii.

"Dacă sweety consideră de cuviință ar fi frumos să primești un ignore, dacă nu decizia ei. "
parca si vad la mesaje "SWEETY DA-I IGNORE PLSSSS" ahahah
suntem totusi pe internet, de ce as trata site-ul si categoria asta cu seriozitate? ofof, voi luati internetul asta cam prea in serios si va asteptati doarrr la raspunsuri care sa nu cumva sa va ia peste picior!
kill urself pls

| KillMePlease a răspuns:

Foarte puppy dog eyes

Haha ce amuzantă ești. Nici n aveam de gând să îi dau vreun mesaj dar îți place să comentezi aiurea ca de obicei.
Câtă originalitate. Și eu ți-am spus să te sinucizi, dar în alt fel, dar încă am speranța că o să îmi asculți acest sfat care chiar este un lucru benefic planetei. Dacă toate persoanele ca tine s-ar sinucide, lumea ar fi un loc mai bun.

sa stii ca nu
eu nu-mi amintesc de nici o data in care sa imi fi insinuat sa ma sinucid, of
probabil ai dramatizat totul ca de obicei si ai ajuns sa fii cam prea subtil. stii, nu totul se rezuma la niste litere, mai e si tonul pe care spui o anumita chestie. asa ca nu te baza ca toti o sa inteleaga tot ce vrei tu sa spui atat de subtil

Iar ai uitat...Băi ai memorie de pește înmuiat în alcool.
Ți-am spus foarte clar să te legi cu un bolovan de gât și să te arunci în mare. Daaaa. Ai dreptate. E prea subtil. Nu am folosit cuvântul "sinucidere". Dar îmi pare rău. Data viitoare o să fiu mult mai clar, eventual îți compun un eseu.
Oricum știi care e treaba cu subtilitatea? Nu ajunge la oricine, și dacă nu ajunge înseamnă că interlocutorul nu este o persoană potrivită cu care să porți o discuție.

eu nu dau atat de multa atentie chestiilor pe care le spui tu, poate nici macar nu am citit raspunsul ala daca a fost pe o a doua pagina (in caz ca era raspuns). mi se pare perfect normal sa uit daca nu a insemnat nimic pentru mine. daca as lua toate lucrurile pe care le spui si le-ai spus tu pana acum as ajunge depresiva si as crede ca inca "ma pastrezi ca pe o nu-stiu-ce in sufletul tau", dar e bine ca nu o fac

În momentul de față nu te-aș păstra nici ca cea care să îmi facă curat prin casă, de asta poți să fii sigură. Nu era răspuns dar nu mai contează.
E bine, chiar e bine că nu îți pasă. Dar dacă nu ți-ar păsa nu ai bârfi. Știi ce e de fapt nepăsarea? E faptul de a trata pe cineva cum nu l-ai fii cunoscut și cum nu ar fi în viață. Asta e adevărata nepăsare. Crede-mă că eu vreau să o prezint și o să reușesc când nu te vei mai băga în lapte ca muștele alea care mă stresează atât de mult vara. Stai liniștită, ai proceda bine dacă ar fi așa. Crezi că ești atât de puternică? Te întreb în general în viață. Eu poate nu sunt, dar vei vedea că ești la început de drum. Dacă ești așa cum te consideri, multă baftă, înseamnă că vei duce o viață foarte ok. Nu că ar fi treaba mea. Doar un lucru care nu voiam să rămână nespus referitor la asta.

da, consider ca sunt. daca e sa tin legatura cu cineva de pe aici sau orice alt site fii sigura ca e o persoana foarte ok
nu, nu sunt nepasatoare. daca as fi nepasatoare as fi un lurker, nu crezi? zic si eu. simplul fapt ca raspund chiar si la misto arata ca imi pasa. daca nu imi pasa de ceea ce simt ceilalti, asta e altceva

Dispari, Anca.
Daca vezi ca omul nu te place si te tot respinge, de ce tot insisti? Daca vrei sa ii spui ceva si crezi ca mai aveți ceva de vorbit, spune-i pe privat. Nu te-ai gândit ca citesc si eu ce discutați si nu te-ai gândit ca stiu tot ce s-a întâmplat? *aștept sa ma înjuri*

*nu am injurat pe cineva nici macar o data pe site-ul asta, dar ok*
ofof, ti-a spus si cum ma cheama! normal ca m-am gandit ca stii, lol, nici nu ma asteptam la altceva de la el. daca tot iti spune lucruri despre mine, despre el nu ti-a zis nimic? nu ti-a dat poza cu el? ce naspa

De fapt, stiu cum te cheamă din răspunsurile tale. Nu ți-a spus nici macar o data numele, nici macar numele de utilizator. Doar mi-a povestit. Mi se pare și normal.

| xXsweetgirl99Xx explică (pentru DogMX):

Pe mine? De ce? crying

Și cu ce te deranjează pe tine ca am făcut provocarea si ca i-am făcut o declarație de dragoste?

si eu care voiam atat de mult sa ma bage in seama...
stai calma, te vei indeparta si tu asa cum am facut-o eu, sunt sigura. relatiile astea nu dureaza, mai ales daca "va iubiti" dupa cateva saptamani. "mi se pare si normal"

Eu nici nu te-am pomenit când am vorbit despre tine spre deosebire de tine. Acum te oftici? Ți-am spus, marș, ca la câini, nu ca la oameni.

ioi, ce m-am mai ofticat, nu mai potcrying

Și app, oricum e strict problema ei dacă se îndepărtează sau nu. Mereu va face ce vrea. Dacă nu mai vrea sa nu crezi că va proceda ca tine și își va bate joc. Să știi că este mult mai matură decât ai fost tu la început. Știe foarte bine ceea ce face, nu promite nimic și nici eu nu vreau să o facă. E cu totul altceva. Nu mai face comparații de acum. Ea este extrem de inteligentă și am încredere că va face mereu ceea ce trebuie și va rămâne o amintire. Nu pretind prea mult de la chestia asta. E cu totul altceva. Dacă îți faci filme că e cum a fost cu tine, îți spun că acele filme sunt doar niște caricaturi față de ceea ce e.

Să știi că am vrut să te oftic așa mult...Nu ai plecat mă?