| xXsweetgirl99Xx a întrebat:

♥ Cand m-am îndragostit de tine am ales un drum pe care vreau sa-l strabat până la capăt, căci indiferent unde mă va duce știu că va fi o călătorie minunată. N-am nevoie de motive ca să te iubesc.
Mă simt bine alături de tine și aș vrea să te pot strânge în brațe măcar o dată. Sunt și voi rămâne mereu pitica ta, sper sa nu mă uiți, să mă păstrezi în mintea ta ca acea fetiță care te-a iubit... ♥(pentru GreyN)

Killy, mulțumită?

36 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns (pentru T0T):

se arunca vorbe grele

| Lawliet14 a răspuns:

Ti-ai facut iubit? E vreo pedeapsa? Sau do you bring them together? GreyN si Killy?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Nu ma bag
* ba ma bag, eu nu pot sa tac*
tot ce ai spus tu suna a regret,a repros,a ofticare,a superioritate/ingamfare(nu stiu cum sa o iau) si a oarecare tentativa de nepasare care iti pasa.

Regret: "ofof, ti-a spus si cum ma cheama! normal ca m-am gandit ca stii, lol, nici nu ma asteptam la altceva de la el. daca tot iti spune lucruri despre mine, despre el nu ti-a zis nimic?"- I-ai spus unele lucruri,iar acum iti pare rau.

Repros:
" daca e sa tin legatura cu cineva de pe aici sau orice alt site fii sigura ca e o persoana foarte ok"
- Aici vine de la sine.

Ofticare:"mi se pare perfect normal sa uit daca nu a insemnat nimic pentru mine." -cu sweety vorbeste,cu tine nu.

Superioritate/Ingamfare: " ofof, ce a mai devenit si trivia... puteai sa ii trimiti un mesaj si sa ii faci screenshot, dar, citez (tot din greyn), "nvm""
-plangerea ta cu privire la categorie,exista "contact",pui acolo mesaj cu ce nu-ti convine.

"probabil ai dramatizat totul ca de obicei si ai ajuns sa fii cam prea subtil."
-le stii tu pe toate

Tentativa ta:"nu, nu sunt nepasatoare. daca as fi nepasatoare as fi un lurker, nu crezi? zic si eu. simplul fapt ca raspund chiar si la misto arata ca imi pasa. daca nu imi pasa de ceea ce simt ceilalti, asta e altceva"
-Degeaba tot spui ca urasti pe toti si ca site-ul a ajuns vai,Doamne,fiindca spui mai mult ca sa pari "nepasatoare".
- O persoana nepasatoare cu adevarat nu ar comenta atata ca nu-i convine fiindca ar arata ca ii pasa.

Concluzie: In urma argumentelor si exemplelor am demostrat ca tot ce am zis este adevarat.

Parere personala: N-am nimic cu tine sau cu Sweety,pe GreyN il am la ignore deci...
Doar ca am vazut raspunsurile tale si nu aveam cum sa ratez o astfel de oportunitate si sa-ti demonstrez contrariul a ceea ce vrei sa pari, dar nu esti.
Cica se cheama "falsitate".
Mno, nu mi-o lua in nume de rau.

P.S : O, frate, daca ar vedea profa de romana ce argumentare am facut si-ar face cruce surprise.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

da, sunt atat de geloasa pe sweety ca vorbeste cu ea si cu mine nu o mai face. eu nu am zis ca nu imi pasa in general, daca nu mi-ar pasa de nimic nici n-as mai raspunde la intrebari, stii? am zis doar ca nu imi pasa de ce simt unii cand stau in fata unui monitor, asta e tot. o poti intoarce inca o data pe toate partile si sa imi mai scrii o argumentare la fel, asta arata doar cat de mult te oftica felul in care ma comport si cat de usor de enervat esti. da, recunosc, si eu ma oftic repede mai ales cand vad atata penibil pe un singur ecran, dar macar nu scriu o argumentare de 30-40 de randuri ca sa arat o persoana cu degetul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

" o poti intoarce inca o data pe toate partile si sa imi mai scrii o argumentare la fel, asta arata doar cat de mult te oftica felul in care ma comport si cat de usor de enervat esti. "
->Nu prea las lucrurile de capul lor. Imi place sa mai atrag atentia astora cu nasul pe sus.
Mna...Asta e un hobby pentru mine.
->De ofticat, ma oftic doar cand mie mi se face o nedreptate, restul fix in 14 ramane.
->Eu si enervatul usor? rolling on the floor
Am nervi tari, lucrurile marunte nu-mi ajung nici la calcai.
Imi ies din minti doar in stare de agitatie si prezenta factorilor care determina aceasta stare(manele, vorba multa si proasta, beat in masa cu mainile in ritm de manele etc.) rest nu ma enervez deloc.
Am doar probleme cu exprimare si alte chestii.
Poate asta arata ca ma enervez usor thinking Eu am argumente si replici generate chiar la momentul vorbirii, fiind multe si nu stiu cum sa le asez iese un intreg dezastru.

Ia numara, sunt 30-40 de randuri? thinking