| WhoCares a întrebat:

Când viaţa iţi dă lamâi şi nu poţi face limonadă, ce faci (cu ele)?

24 răspunsuri:
| luchyanu a răspuns:

Joci baseball cu ele laughing

O zi buna! happy

Răspuns utilizator avertizat
| Musique a răspuns:

Le faci cu zahăr.

| AikkoxD a răspuns:

Le arunc în Batman.
*nimereşte-l pe Batman game*

| Fiction a răspuns:

Suc de lamaie.

| DWDT a răspuns:

Le pui in Garonne

| BananaSuparata a răspuns:

Iti cureti unghiilelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăăă?! Da faci bere Ciuc cu 67% lamaie

Răspuns utilizator avertizat
| lolium a răspuns:

Bagati-le ...in frigiderhappy

| JustMusic a răspuns:

Le returnez la viata si in schimb cer ciocolata.

| Cristianne a răspuns:

Faci plăcintă.

| Azµre a răspuns:

Să te acrești.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Le mananci. IacI don't want to see

| iulia7621 a răspuns:

Tarta cu lamaie:Ingrediente:

pentru aluat

■130 grame migdale măcinate
■150 grame făină
■3 linguri de zahăr
■1 vârf de cuţit de sare
■65 de grame de unt la temperatura camerei
umplutură
umplutură

■175 ml zeamă de lămâie
■6 linguri de zahăr
■2 linguri coajă de lămâie răzuită fin
■3 linguri de smântână grasă
■4 ouă
■1 lămâie
Preparare:

aluat


1. Cerneţi făina.
2.Tocaţi midalele într-un mixer.
3.Adăugaţi peste migdalele măcinate – în vasul mixerului – făina, zahărul şi sare.
4.Adăugaţi şi încorporaţi untul.
5.Adăugaţi 2-3 linguri de apă cât mai rece şi mixaţi 2-3 minute până când aluatul se strânge pe cuţitul de mixare.
6.Luaţi aluatul, strângeţi-l în mâini pentru a lua o formă circulară, şi înveliţi-l într-o folie alimentară.
7.Introduceţi aluatul la rece pentru 1-2 ore.
8. Încingeţi cuptorul la 190 grade.
9.Scoateţi aluatul de la rece.
10.Pe masa presărată cu făină rulaţi o foaie rotundă cu diametrul de aproximativ 30 de centimetri.
11. Aşezaţi foaia într-o formă de tartă (de 23 cm).
12.Presaţi aluatul şi înţepaţi-l cu o furculiţă pe toată suprafaţa.
13.Introduceţi forma cu aluat la congelator pentru 20 de minute.
14.Scoateţi forma din congelator şi introduceţi-o în cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
15.Scoateţi aluatul din cuptor şi lăsaţi-l să se răcească 15 minute.
umplutură

1. Încălziţi cuptorul la 170 de grade Celsius.
2.Bateţi cu telul – într-un vas adânc – sucul de lămâie cu coaja de lămâie şi zahărul, până când granulele de zahăr se topesc.
3.Adăugaţi şi încorporaţi smântâna.
4. Încorporaţi ouăle, unul câte unul.
5. Turnaţi amestecul peste aluatul de tartă copt şi răcit.
6.Introduceţi tarta la cuptor pentru aproximativ 20 minute, până când umplutura se leagă.
7.Scoateţi tara din cuptor, lăsaţi-o să se răcească şi introduceţi-o la rece pentru 2 ore.
Tarta cu lămâie se serveşte rece, decorată cu feliuţe de lămâie sau spirale din coajă de lămâie, cu sau fără frişcă.
SUCCES!

| WhoCares explică (pentru iulia7621):

rolling on the floor))))

| Clauvdgg a răspuns:

Le pui la prajitura laughing

| Bitzy a răspuns:

Nimic happy

| HepiBăluns a răspuns:

Citronada.

| COSMIN457 a răspuns:

Te acresti

| Denis_Batta_1992 a răspuns:

Le dai inapoi, ce naiba sa fac cu astea? SUNT CAVE JOHNSON, n'am nevoie de lamaile tale! O sa pun savantii mei sa faca o limonata imflamabila! Ca sa iti pot da foc casii!

| decesuntaici a răspuns:

E şansa mea să mai primesc o fundă...
1.Fac viaţa să şi le ia înapoi
2. LEMON GRENADES

| Koo a răspuns:

Le mananc.

| Nicusor_Nicusor_1999 a răspuns:

Un raspus logic de la mine!
Daca vrei limonada..., iei un pahar si le strangi pana cand iese tot

Sau ii spui unui copil daca le crea cu un pret mai mare decat cu cre l-ai cumparat big grin laughing