Eu în clasă am o piţipoancă,şi într-o zi când aveam sportul,şi-a uitat "gloss-ul",să-şi facă bot de raţă.
Şi cum fiinţa aia diavoleasca mă scotea din pepeni,l-am luat,l-am desfăcut,am scris cu el numele meu pe peretele de la baie,şi l-am aruncat în wc,dar nu adânc,într-un fel să poată băga mâna după el.
O altă retardată,s-a dus să-i dea raportul.
Asta a venit în baie cu spume la gură, să-şi ia gloss-ul.
Ea cică: "Unde e?"
Eu: "Te aşteaptă în wc."
...îţi vine să crezi sau nu, chiar a băgat mâna după el, că cică e de la AVON, şi na...plus că apa din wc era cam galbenă, cine ştie de ce.
p.s sa imi aduc aminte sa nu te supar
Nuu,stai calm, aia mă enerva că era fiţoasă, şi avea figuri, eu de fel sunt calmă... până la o limită.
Nu-i cea mai mare, dar am facut de curand o farsa draguta varului meu de 7/8 ani. Acum doarme numai cu lumina aprinsa.
Criminalule politia, jandarmeria.
Am o colega care adora sa ma chinue, sa ma faca sa plang, sa ma bata, sa ma impinga pe scari, sa isi bata joc, sa-mi arunce lucrurile, sa imprastie zvonuri si toate cele, si intr-o zi n-am mai putut suporta si am chemat politia.
M-am simtit ca o ticaloasa cand ea a inceput sa planga, chiar daca colegii au spus ca am facut ce trebuia...
Heii. Am făcut cea mai mare greșeală a vieții mele. Mi.am refuzat bunica cand ma indopa cu papa data viitoare nu mai imi da bani.