Eu în clasă am o piţipoancă,şi într-o zi când aveam sportul,şi-a uitat "gloss-ul",să-şi facă bot de raţă.
Şi cum fiinţa aia diavoleasca mă scotea din pepeni,l-am luat,l-am desfăcut,am scris cu el numele meu pe peretele de la baie,şi l-am aruncat în wc,dar nu adânc,într-un fel să poată băga mâna după el.
O altă retardată,s-a dus să-i dea raportul.
Asta a venit în baie cu spume la gură, să-şi ia gloss-ul.
Ea cică: "Unde e?"
Eu: "Te aşteaptă în wc."
...îţi vine să crezi sau nu, chiar a băgat mâna după el, că cică e de la AVON, şi na...plus că apa din wc era cam galbenă, cine ştie de ce.
Nu-i cea mai mare, dar am facut de curand o farsa draguta varului meu de 7/8 ani. Acum doarme numai cu lumina aprinsa.
Nuu,stai calm, aia mă enerva că era fiţoasă, şi avea figuri, eu de fel sunt calmă... până la o limită.
Am o colega care adora sa ma chinue, sa ma faca sa plang, sa ma bata, sa ma impinga pe scari, sa isi bata joc, sa-mi arunce lucrurile, sa imprastie zvonuri si toate cele, si intr-o zi n-am mai putut suporta si am chemat politia.
M-am simtit ca o ticaloasa cand ea a inceput sa planga, chiar daca colegii au spus ca am facut ce trebuia...
Heii. Am făcut cea mai mare greșeală a vieții mele. Mi.am refuzat bunica cand ma indopa cu papa data viitoare nu mai imi da bani.