| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a întrebat:

Care a fost cea mai stanjenitoare faza care ti s-a intamplat in timpul unei ore de curs?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Am adormit.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk explică (pentru ZEU93):

Eu dorm la aproape toate orele :S

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am căzut jos de pe scaun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing.
Asta mi s-a intamplat si mie, doar ca in pauza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IgorNebunul):

rolling on the floor
Esti un Igor Nebun

| Astaeparereamea a răspuns:

Intr-a 10-a la franceza, m-a surprins profa ca ma uitam la cracii ei, sa mor aici daca nu aveai la ce te uita, belea frate. Dupa ora nu mai gaseai o cabina de w.c. libera rolling on the floor Masturbaciune la greu laughing rolling on the floor Deci m-a bunghit gagica frate laughing si eu ala prostu' laughing mai aveam putin si-mi ajungea limba intre cracii ei de ce-mi treceaa prin cap atuncilaughing) mai stateam si in ultima banca rolling on the floor Cum s-a terminat ora m-a chemat la ea si mi-a zis cu un suras pervers, asaaaa... in coltul gurii. auzi mai Ciucuras, care ti-a fost fantezia? Daca ora viitoare nu-mi vi cu povestea scrisa in franceza ai sa ramai repetent, tine minte. nu corient ba Ciucurele, re pe tent! Dupa care s-a uitat, nenorocita dracului, in stanga/ dreapta si mi-a dat un sarut drept pe buze de era sa lesin si nu alta rolling on the floor rolling on the floor

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Astaeparereamea):

Iar cand te-ai trezit patul era ud laughing

| RAY a răspuns (pentru IgorNebunul):

Ce romantic nu tea aruncat pe geam sa te racoresti?

| Astaeparereamea a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Sa mor eu si tu daca e regie

| CiocolataCuOreo a răspuns:

Era in ora de mate si ma uitam spre geam si afara erau niste fetite de clasa 2-a cred, si alea faceau striptis la bara laughing))))) Si imi venea sa rad laughing)

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk explică (pentru CiocolataCuOreo):

laughing)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))