Aparuse filmul "The ring" si de obicei inainte sa vizionez un film ma uit sa vad despre ce este vorba in film si daca este interesant.
Intr-o seara, cand am mers la verisorul meu si eram singuri, am cumparat popcorn si doua berici si am vizionat filmul. La final de film a sunat telefonul (pentru cei care nu ati vazut filmul, dupa ce vizionai o caseta suna telefonul si te anunta ca mai ai o saptamana de traita) dar la celalalt capat de fir era un amic anuntat de mine ca s-a terminat filmul. Vreau sa spun ca a insistat amicul meu jumatate de ora cu telefonul, verisorul meu era alb tot Si imi repeta in continuu ca el nu raspunde la telefon
Un castravete intre 2 cartofi strapunsi de un bat de sulaki si lasati in pantofii unui coleg de munca de Sf. Nicolae si, la randul lui a spart 4 oua in bocancul meu drept si-a trebuit sa ma duc in papuci acasa, iarna
Intotdeauna m-am straduit sa fac daruri pe placul celor pe care le primesc si am reusit mereu, "dar" as fi vrut sa fie si altfel. Cred ca nu m-am straduit prea mult. desi eu sunt sugubeata de felul meu.
Cel mai haios lucru
Pai .cum sa va zic...
Eram in clasa a 2'a si aveam o colega noua. Voia sa mearga la baie si nu stia care e a fetelor.Eram prin preajma cu o colega de "nazbatii" si am invitat'o sa intre in toaleta...barbatilor . Si'a facut nevoile si cand sa se spele pe maini PAM...iese un baiat dintr'o toaleta . Am privit entuziasmata impreuna cu colega mea.
Era cat pe'aici ca fetita cea noua sa se mute de la scoala .Acum totul e Ok si conversez din cand in cand cu ea pe mess .