Eh, nu va luati de el. Poate nu simte nimic pentru tipa aia, poate si ea a avut o vina in relatie, poate o fi si el de vina, etc!
Deci, la fel. Tot azi! Un coleg a zis ceva de genu la tehnologie de "Grasimea mea" fiind mai grasuta, el a inceput sa zica, sa abereze, etc. si a ras toata clasa de mine! Formidable!
Eh, oamenii...
Ce tambalau faceam eu daca eram in locul ei, se pare ca fosta ta prietena chiar te iubeste, habar n ai ce ai pierdut.
Lol.saraca.sunt fata, voi nu intelegeti nimic. fara suparare.saraca.cred ca acum plange, despresii.:-
Nu stiu care a fost cel mai jenant moment din viata mea dar am avut un vis foarte jenant.Se facea ca eram la scoala iar toti colegii mei erau in pauza iar eu eram dezbracata complet si toti radeau de mine... fugeam disperata pe colidor iar ei dupa mine
Pffff...
nici nu vreau sa`mi imaginez ce e in sufletul foste tale iubite acum
il locul ei va dadeam kp in kp pe aman2)))) fara suparare:*
Urat din parte ta.foarte urat chiar...eu sunt fata si stiu ce a simtit ea. a durut o enorm.cat despre fata care a trecut din nou "la actiune" se vede cat de depravata e din cate ai spus.Eu in locul prietenei tale nici nu m as mai uita la tine, si daca ai forta nota ti as da si una intre felinare, scuze daca te am jignit cu ceva dar asta este adevarul d. p. m. v
sanatate!
Julyly2089 întreabă: