anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cea mai amuzanta faza pe care v-o amintiti dintr-un serial/film/desen orice.

Răspuns Câştigător
2 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

1. Eram in clasa a 9a.Iarna.si eram in statie si asteptam sa vina autobuzul. la care am vazut ca vine un autobuz.nu am vazut nr autobuzului,dar banuiam ca e buzu` cu care trebuie sa merg. urc in el. ma gandeam de ce e asa gol. o statie mai incolo vad o colega in statie ii fac cu mana. o statie mai incolo vad ca autobuzu` mege pe alta ruta. ma duc la sofer si il intreb,, dar nu urcati catre maternitate?,, a zis ca nu. l`am rugat sa opreasca si am mers pe jos. ajung la scoala si ma intreaba colega : Tu, ce faceai in 37? nu veneai cu 51? la care bag o fata gen O_o nici nu stiam in ce autobuz ma urcasem =]]

2.Eram in mall. [ usi dinalea care se invart =]] ] si usile aveau abtibilde pe ele. si pana la iesire am dat de doua ori cu capu` de geam credeam ca e iesirea =]]

3.Vara eu, vara`mea si inca o bf dormim in cort. si intr-o noapte ne-am urcat pe un garaj.si din curtea alaturata venea cineva. pana sa coboare fetele, ca sa nu ne prinda am sarit de pe garaj direct pe burta =]]. asta a fost acum cativa ani

4.eu,ai mei si vara`mea ne pregateam sa mergem la iarba verde. si eu si vara`mea eram in fata portii si ii asteptam. si povestim noi ce povestim si iese maica`mea pe poarta dar nu o aud. cand ma uit in stanga si o vad ma speriu parca am vazut o fantoma =]]

5.Mergeam cu vara`mea pe strada. era in spatele meu. si ma intorc sa-i zic ceva si ma izbesc din plin de un cos de gunoi. merg cativa pasi si ma izbesc de o masina. vara`mea se amuza copios, eu eram intr-un moment awkward =]]

| NoNameJunior a răspuns (pentru misterioaѕa):

rolling on the floor
Wow.
majusculeeeeeeee!