Incearca lapte cu vin. Daca nu e chiar dezgustator cind vei bea, sigur dupa aceea, cind nu te vei mai putea scula de pe toaleta(! ), sigur va fi dezgustator!
O alta combinatie fatala e cea ce o folosea un prieten: sandwich cu tot ce se poate: pateu, margarina, ceapa vede, dulceata, fulgi, cocos, etc, etc! Credeam ca glumeste cind spunea ca asa cevba maninca, insa m-am crucit cind am vazut ca chiar minca asa ceva! Eu mi-as varsa matele de la asa ceva.
Suc cu piper, sare, ulei si otet (am incercat la banchet )
bunica mea e de la tara si cand a mancat pentru prima data pizza a mancat-o cu paine... oo ce tare a fost. eu cu varamea radeam de ea si. a zis ca totul se mananca cu paine
Răcitură cu gingii de porc şi garnitură de dinţi. Am o rudă care m-a servit cu aşa specialitate, şi mi-a luat ceva timp să depăşesc momentul traumatizant.
Pizza cu pasta de dinti pe deasupra si dupa ce mananci aia sa bei un pahar de nestea amestecat cu fanta si amestecat cu cola. O prietena a incercat si a vomitat dupa.:-&
Iti spun o combinatie care nu e absolut deloc dezgustatoare, doar suna asa. Credeti-ma, mi s-a parut cea mai mare prostie cand am auzit de ea, dar dupa ce am gustat-o... . Credeti-ma pe cuvant ca e cea mai buna combinatie. E delicioasaaaa: Paine cu dulceata si pe deasupra niste smantana...yummy
Sor-mea cand era mica incerca tot felul de lucruri ca:
masline cu mustar(cat am mai ras la combinatia asta)
salam de vara cu zahar
mandarine cu ulei incins(racit):-&
mai sunt si altele...
Margarina, cascaval sau branza sarata(feta), dulceata si pepene, toate aceastea asezate pe o felie de paine, grecii chiar mananca asa ceva mie mi-se pare dezgustator.
Julyly2089 întreabă: