Cicaa profa noastra de tehno : Pet-urile pe care le beti voi
Sau un coleg : Lupta de la Termopile a fost intreee spartani si turci
Asta a fost la chimie :
Profa :Bai, xulescu, unde iti e lectia?
X : Doamna, o am scrisa pe o foaie, o transcriu?
Profa : Sa ti-o bagi undeva
La geografie : Romania se afla in Nordul Europei
Cam atatea pentru acum, restul nu mi le amintesc
Nu prea îmi aduc aminte de foarte multe, dar totuşi, sunt unele pe care nu le voi uita vreodată:
" Dunărea străbate 4 ţări şi 10 capitale. "
" Judeţul X este compus din 80 de sate printre care şi reşedinţa de judeţ, municipiul X. "
" Metroul este o reţea de electricitate. "
" România este o ţară carpato-danubiano-pontică deoarece mulţi hoţi fură hărţi din magazine. "
" Vlad Ţepeş a mutat capitala la Bucureşti pentru că acolo avea la dispoziţie mai multe ţepe. "
Astea au fost pentru mine cele mai amuzante, ţinând cont şi de contextul în care au fost spuse.
Dna de info si istericalele ei: " Sunteti clasa cu cei mai idioti copii. Terminati cu galagia asta infernala! Nu va mai suport!"(si tipa de'ti venea sa-ti iei campii pe usa afar')
La latina o traducere si unu traduce Cezar era portar la Roma, sau profu de istorie la o teza: fetelor ce dimensiuni trebuie sa aiba baiatul perfect? raspunsul 21, 42, 85.
explicatia- 85 de ani, 21 milioane de euro in banca, 42 de boli sau zile pana la moarte, nu mai stiu. clasa era aproape pe jos
Aveam ora de engleza si un coleg de-a meu a citit cuvantul cooker cacar.
A ascultat un coleg din CarpatiI Occidentalii si ala a spus ca se afla pe lanaga Constanta p' acolo Si apoi l-a intrebat profu de geografie : Auzi ma da care-i capitala Austriei?
Si ala a zis Germania Mi-au dat si lacrimile mie :]]]
Clar ca CEA mai MARE perla zisa de un coleg a fost ca unirea a fost infaptuita de ion creanga
Julyly2089 întreabă: