Probabil acela de a spune mereu (cu cei care vorbesc) când merg să mă cac sau piș: brb mă duc să mă cac/piș.
Și eu, care încercam să fac o sabie laser din pufuleți lipindu-i cu scuipat.
Și eu.
Ești un adevărat vânător de funde. Păi...mai aștept răspunsuri, și vedem după cui dau fundă. Dacă mă hotărăsc să o dau.
Tu parcă făceai asta din seminţe...
Parcă.
LOL.
I just cracked up.
Când luăm pepene, eu iau toată coaja, şi fac o cască cu cuţitul în coaja de la pepene şi mi-o pun pe cap. http://3.bp.blogspot.com/......ugusta.jpg
Cand mananc ciocolata am niste javre in parcare si o baba nebuna care le da sa mance si ii se reped javrele la lume si eu cand vad cainii in raza mea sau pe baba arun cu ciocolata in ea sau cu castravete sau ceapa sau ce am eu la indemana Funda? (serios chiar asa fac )
Nu mai are voie omu sa greseasca? Nu is tigan si nu-mi plac manelele, indricosule
Indricos... o_O
Ca un fel de tata de la tara sau un om bagacios, si cu alea cu tigan si manelist ti-am mai spus...dar vad ca esti greu de cap hai lasa-ma ca n-am chef sa-ti raspun tie la prostii
Manelistule.
Vad ca toti o faceti din adins pentru a ma enerva
Mereu cand vreau sa trimit un mesaj pe tel, la mijlocul lui. dau send si nu se intelege nimic. intr-o zi am vrut sa ii scriu baiatului care il placeam " Mai vii in parc? " si a iesit " M6i vii U " am ras de n`am mai putut si m`am mai facut si de rusine [ vre`o 4 prieteni erau cu mine atunci ].
Deseori mestec guma o iau din gura si incep sa o lungesc dupa care o lipesc sub masa, scaun, geam dulap etc
Sunt prea vorbăreaţa şi zic doar tâmpenii, pe bune.
aa da cânt melodii de la The Beatles şi Metalica prin casă şi pe stradă.
Sa beau bateu, sa mananc o sticla de cipsuri, sa cumpar o punga de suc, sa beau un shot de tequila turnat intr-o halba aprinsa cu rom si whiskey printrun pai de vodka inghetata cu aroma de fistic afumat in sos de gin cu palinca de pruna paroasa fermentata fin in vin cu chuck norris si sa stau pe magaru din bucataria baii din dormitoru ascuns in cutia de chibrituri de sub patul din sufrageria beciului.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: