anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e parerea voastra despre asta? http://imgur.com/tvz2zHN Eu zic ca are dreptate cu tot respectul pentru fanii lui/ei.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justin Bieber -> JB
JB -> Whisky
Nimeni nu-mi omoară mie sticla de whisky.

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Pricked a răspuns:

Cred că Obama-i rasist.

| Lαrisα a răspuns:

Părerea mea e asta:
http://instagram.com/p/sTEWPJgvtT/
:x :x ...de fapt nici nu prea îmi pasă de ce crezi tu. :P

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TuDorEL96):

Bine, frate! Nici eu nu am ascultat asa ceva si nici n-o sa o fac. Am postat asta de nervi... da, asa e. Nervi ca unul ca Puya care si-a slujit fanii din '95 pana in 2009 dar al carui albume nu s-au vandut datorita aparitiei download-ului, e huiduit ca a trecut la comercial ca sa-si ajute colegul de trupa de la parnaie... scuzele mele(la modul serios)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lαrisα):

Bine, surioara: peste 1 milion de like-uri sau ce-or fi acelea. Am zis mai sus motivul pentru care am postat asta! Gusturile noastre muzicale nu se potrivesc. N-are importanta. Vorba aia:"In gusturile omului nu te poti...". Si nu spun mai departe ca ma raporteaza unul din voi. Fiecare cu placerile lui! Scuza-ma daca ti-am creat neplaceri!(din nou, la modul serios)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Pricked):

Foarte probabil... Oricum, arunca o privire si peste celelalte explicatii ca sa nu avem probleme

| Pricked a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar îmi plac problemele.

anonim_4396

Stiu, si mie. Dar azi nu, te rog eu nu... maine sigur facem cum zici tu!

anonim_4396

Acum ca e maine poti spune orice, poti crea o problema, poti face tot ce vrei! Eu nu am dat si nu voi da niciodata "report"

Azi nu mă simt pregătită psihologic pentru o ceartă c-un tupeist.

anonim_4396

Inteleg! Am trecut si eu prin asta. Ai vazut ca oricat as fi eu de tupeist, tot a trebuit sa ma mai pregatesc o zi pentru o convorbire in contradictoriu c-un zombalau. Sunt disponibil oricand din acest moment! Astept cu nerabdare o lupta cu cineva pe masura mea (cel putin, in privinta numelui ales). Cand esti gata si ai un subiect de cearta, ma gasesti aici!

Sir, yes, Sir.