Sfarsitul scrisorii tatalui din Scotia:
"Am vrut sa-ti mai trimit ceva bani, dar din pacate plicul era deja inchis..."
I: Care e asemanarea dintre o carte si o blonda?
R: Amandoua se deschid in partea cea mai uzata!
Doi mosi stateau pe o banca:
- Auzi, o vezi pe tipa aia? moare dupa mine!
- Da de unde stii?
- Doar n-o sa moara inaintea mea...
Banc de Banc :
rares190 intreaba:
Care este bancul tau preferat? Cel mai tare castiga funda!
Imi plac bancurile scurte
-Doctore doctore imi pierd cunostinta
-De ce?
-De ce ce?
2)Decemor politisti in fata hotelului? pe usa scrie trage
Mergeau pe tren un ardelean si un oltean... si incepe ardeleanul sa manance niste slana cu rosii si cu branza. Si olteanului i se face foame, si zice in gandul lui "ma, daca intru in vorba cu asta, poate imi da si mie". Si se hotaraste si deschide vorba.
- Pe mine ma cheama Costica.
La care baciul se uita la el si zice:
- Apoi daca te cheama, du-te...
faza asta o mai folosesc si eu )))
Erau 2 purici Jon si tim. Care s-or intalnit intr-un oras. Tim era suparat ca l-or dat a lui afara din casa si mna s-o intalnit cu Jon, si s-or pus ei sa povesteasca cand le iasa in fata o tipa Hot> Se gandesc ce sa faca ma ca ii buna rau
> si se urca la ea pe picioare merg ce merg si dau de o padure. Jon era mai curajos si zice ca el intra. la tim ii era frica, o intrat jon, o vazut ca nu ii nimic...l-o chemat pe tim si or tot mers ei.si or ajuns la o pestera La tim ii era frica sa intre asa ca o intrat jon.In tot acest timp, tipa aia, cum avea purici la Pi**a o manca
. si s-o dus la barbata-so sa ii faca ceva. O luat-o barbatas-o si o Fu***o bine. La un moment dat, iasa tim din pestera...si ii zice la Jon ca atat l-o alergat cineva dintr-o parte in alta, si cand o vazut ca nu il prinde l-o si scuipat.La care tim zice ca tu ai avut noroc. Pe mine atat m-or lovit 2 munti dupa cap
)
Funda