Eram cu varamea ne duceam la tren si am trecut pe langa un rau si ii aratam lui varamea ca erau niste flori frumoase galbene pe partea cealalta a raului, cativa metrii imi departe de acele flori erau 2 fete pe ''plaja'' care se sarutau cu foc.Am ramas in loc cu varamea si ne holbam.La un moment dat cele 2 si-au dat seama ca ne uitam la ele si s-au ridicat de jos si s-au aruncat in rau ramand cateva seunde la fundul apei apoi au iesit stand cu spatele la noi-probabil le-a fost rusine, noi radeam...
Vara trecuta am dormit la o prietena si seara pe la 11. 30 am vrut sa iesim pe geam, am sarit eu, cand sa sara si ea vine maicasa, s. a bagat repede ea in pat(in locul meu erau mai multe jucarii) maicasa nu isi dadu.se seama ca eram afara, dar eu bateam in geam crezand ca a plecat masa sh ziceam [codat] : "nevastuico a plecat prepelita?"
P urma ne-am bagat la somn si am adormit fara sa ne miscam si dimineata la 7 am plecat urgent acasa
Uuu in urma cu mai mult timp eram in a 3a a4a...eram cu mama, cu o vecina si cu prietena mea.si veenam de la scoala si eu mergeam cu mainile in buzunar si m-am impiedicat si am azut cu incetinitoru ) si eu tot eram cu mainile in buzunar si radeammm de nmai puteam si dupa ce a trecut rasu m-a ridicat mama norocu meu ca nu m-am zgariat pe faata da am ras atunci rau de tot defiecare data cand imi aduc aminte rad
Asta vara, eram cu very mea pe scuter, si de odata, am vazut politia! am luat-o spre un rau si pentru ca era mocirlos, era sa cadem in rau cu tot cu scuter!
Ha Ha Ha!
Chiar azi am fost la bunicii tatalui meu.acolo era o fantana arteziana.fratele meu se plimba in jurul ei si dintr-o data a vrut sa sara pe o piatra, cand a alunecat si sa umplut cu rahat(treaba mare)
TraficantDeCocaCola întreabă:
Julyly2089 întreabă: