Daca te referi la vedete, cea mai tare blonda romanca mi se pare Alexandra Dinu, iar bruneta Monica Barladeanu si Catrinel Menghia. Dintre cele straine imi plac:Eva Mendes, Jennifer Love hewitt si Evangeline Lilly.
Sunt f multe fete frumoase, dar daca te referi la vedete... hmm. blonda care imi place mie e Pink. Vrei sa-ti zic de ce? Pt ca e o fata normala, e constienta ca nu arata f bine, dar stie sa se faca placuta si nu e o piti vai de mama ei, plina de figuri ( desi ar putea avea )
Cat despre o bruneta. sunt multe si f frumoase. Si sa nu uitam ca vedem zi de zi fete mai frumoase pe strada si oriunde mergem decat descentratele alea de pe la tv.
Pupici.
Cea mai tere blonda e aia pe care o ai acum in pat, la fel si cu cea bruneta! am dreptate?
Blonde: Elle Woods, Maria Sharapova, Brunete: Eva Mendez, Jessica Alba, Nicole Scherzinge, sunt multe
Dintre brunete imi plac Penelope Cruz, Catrinel Menghia, Angelina Jolie, Adriana Lima, iar blonda Karolina Kurkova
Cea mai tare blonda dupa parerea mea sunt eu, iar cea mai tare bruneta -tot dupa parerea mea -aaaaaaaaa, de fapt nu stiu nici o bruneta pentru ca toate s-au facut blonde.
Julyly2089 întreabă: