| Dl.Inginer a întrebat:

Care este cea mai tare blonda dupa parerea ta? Dar cea mai buna bruneta?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Daca te referi la vedete, cea mai tare blonda romanca mi se pare Alexandra Dinu, iar bruneta Monica Barladeanu si Catrinel Menghia. Dintre cele straine imi plac:Eva Mendes, Jennifer Love hewitt si Evangeline Lilly.

12 răspunsuri:
| selef a răspuns:

Cea mai tare blonda: Heineken.
Cea mai buna bruneta: Tuborg Christmas Brun.

| ioanaa a răspuns:

Sunt f multe fete frumoase, dar daca te referi la vedete... hmm. blonda care imi place mie e Pink. Vrei sa-ti zic de ce? Pt ca e o fata normala, e constienta ca nu arata f bine, dar stie sa se faca placuta si nu e o piti vai de mama ei, plina de figuri ( desi ar putea avea ) big grin
Cat despre o bruneta. sunt multe si f frumoase. Si sa nu uitam ca vedem zi de zi fete mai frumoase pe strada si oriunde mergem decat descentratele alea de pe la tv.

Pupici.

| ioanaa a răspuns:

@blonda_suprema : eu inca am ramas bruneta big grin

| andi a răspuns:

Cea mai tere blonda e aia pe care o ai acum in pat, la fel si cu cea bruneta! am dreptate?

| cristi a răspuns:

Blonde: Elle Woods, Maria Sharapova, Brunete: Eva Mendez, Jessica Alba, Nicole Scherzinge, sunt multe

| borsec a răspuns:

Dintre brunete imi plac Penelope Cruz, Catrinel Menghia, Angelina Jolie, Adriana Lima, iar blonda Karolina Kurkova

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Cea mai tare blonda dupa parerea mea sunt eu, iar cea mai tare bruneta -tot dupa parerea mea -aaaaaaaaa, de fapt nu stiu nici o bruneta pentru ca toate s-au facut blonde.

| dance4life a răspuns:

(blonda) eubatting eyelashes (bruneta) prietena meabatting eyelashes laughing)

| mioara a răspuns:

Mai gasesti blonde originale sau brunete

| Kiddu a răspuns:

Blonda : Paris Hilton, Andreea Balan
Bruneta:Angelina Jolie, Mihaela Radulescu

| OvidiuMocanu a răspuns:

Renumita Elena Udrea
si Corina Caragia stirile sportive happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer brunetele

Întrebări similare