| Whatthehell66 a întrebat:

Care este cel mai stanjenitor lucru care vi s-a intamplat vreodata?big grin

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Ma scarpinam la un san si eram prin curte la care observ ulterior ca vecinul meu se holba la mine...am mutit de rusine!

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Undeva in Bucuresti. La o toaleta publica, din acelea noi, "automate", care iti da timp sa stai 15 min, apoi se deschid singure. Si se mai si afla intr-o zona destul de populata. Tragedia a fost ca s-a deschis in mai putin de 2 minutehappy, eu avind nevoie de ceva mai mult timp. Sansa mea a fost ca am fost cu sotia, care ma astepta afara, si care m-a ajutat sa fortez usa ca sa stea inchisa, pentru a nu fi vazut de altii cit imi aranjam tinuta pentru a putea iesi de acolo. Am ris bine atunci datorita acelui moment, mai ales ca fusesem fortat sa fac totul cu o mina, ceea ce a fost f dificil, dar mai apoi, cind am mers, de nevoie (fir-ar sa fie ea de nevoie!happy ), in acelasi loc, nu am putut sa fac mai nimic, si aceasta mai mult din cauza fricii ca s-ar putea ca usa sa se deschida din nou, iar eu, fiind singur de acea data, sa nu ma pot descurca deloc fara a fi vazut de altii.happy

Elianna
| Elianna a răspuns:

Sa ma pipaie un doctor batran (!) la o consultatie! Niciodata nu am mai mers la acel medic!

| Whatthehell66 explică:

Asta chiar e taree!laughinglaughing

| Whatthehell66 explică:

Mamalaughing astea da intamplari stanjenitoarelaughing. Tare fetelor!laughing

| Whatthehell66 explică:

Astea DA intamplarilaughing. Super faze! Pup(:*) si mai astept si pe altii cu noi raspunsurilaughing. Super laughing

| Vero1996 a răspuns:

Eram pe banca cu 2 colege baiatul pe care il plac si un coleg de al lui sh vine o fetita de a 5 a la mine cica : "ce faci veronica? de cand n'am mai vbt" da a facut intr'un hal zici ca era scapata de la nebuni I don't want to see am lasat capu in jos de rusine ce imi era I don't want to see toti se uitau la mine si la ea I don't want to see