Ne jucam urmaritea noaptea prin sat.
In timp ce cautam am vazut ceva alb (am presupus ca e un om mort ) si am fugit in timp ce tipam de ne auzea tot satul!
Ne-am dat batuti. Au venit cei care s-au ascuns si am mers impreuna sa vedem ce era acolo.
I-a ghiciti ce era acolo... era o fasie de punga de plastic ingropata in pamant!
Pai cand eram mica si a fost ziua ne-am bătut cu un tot cu 3 etaje. Acum un an in intrat in mare in vara cu niște prietene dezbrăcate si in Noiembrie am intrat, îmbrăcate si atunci am avut eu o răceala de am stat 3 saptamâni la pat. Si tot in acel an am paralizat un baiat cu o piatra
Mama mereu zicea "Ce sa fac eu, nu sunt inalta ca nu m-a plouat" si eu vrand sa fiu mai inalta am stat 2 ore in ploaie sa mai cresc si eu putin...
Dragă ceaușită,
Eu în copilărie mă jucam cu puțulica în nisip.
Președintele Nicolae Ceaușescu.
Aveam vreo 5 ani cred si am facut pe mine, nu stiu de ce, si eram cu prieteni, am fugit undeva nu mai stiu unde si aia ma strigau "Iesi ma de acolo!" Da eu le ziceam ca am vazut un schelet acolo si nu mai ies de acolo, am stat asa vreo 4 min si veni taicamiu sa ma scoata, pan la urma am iesit, dar am fugit repede in casa si m-am schimbat
Ciausescu_Petrisor_1993 întreabă:
Venerabilul întreabă: