| AtsukoKure a întrebat:

Care sunt comebackurile voastre?
Vreau ceva care să mă facă să reacţionez ceva în genu' :
http://giphy.com/gifs/lulz-users-stans-1ofR3QioNy264

9 răspunsuri:
| syd2 a răspuns:

Ce-i ala comeback?

| AtsukoKure explică (pentru syd2):

Replică la o insultă adresată ţie, cred că trebuia să menţionez

| syd2 a răspuns (pentru AtsukoKure):

A fost : Cat de prost trebuie sa fii incat sa insulti o carte.

O.o di şe nu mă prind sad
chiar aşa bătut în cap îs?
nu îmi zice că îi ceva de care oricine se prinde şi eu nu sad

| syd2 a răspuns (pentru AtsukoKure):

A fost un caz in timpul scolii. Citeam si un cocalar a spus, cartile sunt cacaturi. Iar profesoara a auzit si a replicat. Bine am mintit nu a fost comebackul meu.

Oh damn, ce profesoară smecheră

| vaporwave a răspuns:

"Uitati-va. A inceput iar. Hei, fiti atenti! A postat-o din nou. Nu e asa ca e cel mai amuzant tip de aici? Dumnezeule.
Aproape ca iti pot vedea silueta patetica si supraponderala in intunericul camerei tale, luminată doar de ecranul computerului tau, care se intampla sa fie singura sursa de lumină din camera ta, chicotind ca o școlăriță, in timp ce scrii postarea si apesi Trimite.
O da, stim cu totii meme-ul cu Patentul.
"Epicul" Patent, nu-i asa? Mi te si imaginez, căcatule, cum râzi ca un gras in timp ce dai Trimite la un post cu Patent, râzi asa de tare incat iti cade punga de Lays pe covor. Dar e ok, o sa vina maica-ta sa curete maine dimineata. Aa da. Am uitat sa mentionez? Traiesti in aceeasi casă cu maica-ta. Obez ratat ce esti, probabil s-a saturat deja de tine. S-a saturat sa faca tot pentru tine toata ziua, in fiecare zi, pentru un om matur care isi petrece timpul pe Chan-uri si posteaza meme-uri cu Patent.
Imagineaza-ti doar. Te-a conceput pe tine si s-a gandit ca vei fi poate om de stiinta sai doctor sau ceva maret, dar ai ajuns un retardat. Un retardat care posteaza Patent.
Probabil plange in fiecare noapte gandindu-se in ce situatie se afla si ar vrea sa dispara de tot.
Nici macar nu poate sa vorbeasca cu tine, pentru ca tu, obez nenorocit, stai pe chanuri.
Ai ajuns o parodie a propriei persoane. Asta e tot ce esti.
Un om trist care rade singur in intuneric in timp ce se pregateste sa intre in rutina fiecarei seri. Asta e tot ce vei fi vreodata"

sauce? nu

| KamaSutra a răspuns:

Cea mai buna replica e ignoranta

| AtsukoKure explică (pentru vaporwave):

Wow. ok :3