ok singura care ma speria pe mine era prima :O:O nimic nu ma sperie decat :-&,, aia¨ deci eu il aleg pe,, sau¨
Cu a doua! Nu gasesc scuza, dar pe mine ma infioara chestiile astea(prima imagine) asa ca mai bine stau cu ala si ii lipesc gura cu scoci
*Se uita la prima poza*: Haha! Ti-am dat mucu'! Nu ma sperii eu asa usor!
*Se uita la a doua*: AAAAAAAAAAAHHHH
Acum ca ai spus,da,seamana.
nu l-am citit inainte sa dau eu raspunsul,oricum,de ce tot timpul trebuie sa evidentiezi ca cineva gandeste/raspunde ca tine? in special la intrebarile astea,eu de multe ori raspund „sau", poti sa te uiti la raspunsurile mele.
de multe ori se intampla (mai ales la t/a) sa gasesti raspunsuri asemanatoare la o intrebare, nu trebuie sa faci atat caz de asta
Dupa cea mai stresanta zi plina de " eu ma intind pe jos si astept sa mor" asta m-a facut sa rad rau de tot. prea tare, mersi ca mi-ai facut ziua ( noaptea...) MULT mai tare
*prima poza*
Da ce e asa infricosator, ce credeai ca o iau la fuga mancand pamantu'?
*a doua poza*
*fuge mancand pamantul*
Cine e ma in 2, ca mi-e frica sa ma uit,ca m-a uitat la prima si fac pe mine de frica, singura poza care ma sperie:-sAcu nu mai pot sa dorm noapte:-s
"striga" GUMITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, mi-e frica
Nu te uita intr-a doua daca ti-e frica dar iti spun cine e...scrie pe net Gay si gasesti prima pagina jb.
Doamneeeeeeeeee,mai bine cu jb ca el macar nu e fantomaDaca ar sta aia langa mine acu cred ca mi-ar canta popa langa sicriu
Salata_1870 întreabă:
Venerabilul întreabă: