Amuzanta dar oribila.
Pai ma duseseram la scoala si fix in momentul ala cand am deschis usa sa intru in clasa o descreierata m-a impins in clasa [avea chef de glume] si atunci l-am pupat pe unu` pe gura din greseala si am cazut peste el.
penala faza.
@Musique si @AikkoxD vedeti-va de treaba voastra. va bagati in seama neintrebati/te. Vedeti-va de treaba voastra caci eu si ceilalti useri nu ne bagam peste raspunsurile si intrebarile voastre.Ce bine ar fi ca voi sa nu fiti sau sa ba baneze. Ms anticipat.
Cea mai amuzanta a fost cand eram destul de mic si am descoperit pantofii asa ca am mers cu o sanda si un pantofior nu mai tin minte unde. . Acum am ticul ce a analiza panfofii, sa semene si sa fie perechea perfecta
Bei fumigena taci din gura.
Ce copchil ești, bă.:-
Ce te intereseaza pe tine? Vezi-ti de treaba ta bei smechere.Multumesc anticipat.
Nu mă interesează persoana ta.Eu doar am spus că ești prea agitat.Gata cu cofeina! Și da, sunt șmecher de șmecher.
Vrei sa spui ca u esti sensul invers al cuvantului (smecher), si plus de asta, nu ai pecizat ca sunt agitat, da sunt o persoana agitata, ca ma chinuiesc sa fac ceva, care pe voi nu va intereseaza. Multumesc anticipat.
Ok,pa.
Deci --Era o zi de scola, doamna ne preda lectia si un baiat de la noi din clasa Antonio si unu Adi tot de la noi din clasa vorbea, Adi a zis o gluma [ne amuzanta ] si Antonio a ras si ia sarit mucii din nas pe jos pe mana lui pe fata in palma. Totii neam uiat la el, mie mi-a venit sa vomit de scarbos. Funda?
Din viata noastra?
Daca e asa atunci este asta:
Eram la scoala si un coleg de al meu s-a izbit in banca mea si a dezmembrat-o (i-a cazut fundul...cred ca stii ce vreau sa spun)
Doar nu de pe internet ca asa ar fi fost : http://www.youtube.com/watch?v=2c6isep28eE&feature=g-vrec :)).
Ce zici de asta?
Foarte tare!
alexandrabucur30000 întreabă:
Essence întreabă:
DaciaRomania întreabă: