| NoBodyCareAboutMeOrYou a întrebat:

Care vi s-a parut cea mai amuzanta intamplare petrcuta pana acum?

19 răspunsuri:
| danielutzudani a răspuns:

Din viata noastra?

Daca e asa atunci este asta:

Eram la scoala si un coleg de al meu s-a izbit in banca mea si a dezmembrat-o (i-a cazut fundul...cred ca stii ce vreau sa spun)

| NoBodyCareAboutMeOrYou explică (pentru danielutzudani):

Doar nu de pe internet ca asa ar fi fost : http://www.youtube.com/watch?v=2c6isep28eE&feature=g-vrec :)).
Ce zici de asta?

| geop a răspuns:

Cea mai amuzanta a fost cand eram destul de mic si am descoperit pantofii laughing asa ca am mers cu o sanda si un pantofior nu mai tin minte unde. happy. Acum am ticul ce a analiza panfofii, sa semene si sa fie perechea perfectahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era sa beau sapun lichid in loc de iaurt

| Musique a răspuns:

Era una la care, surpriză, nu am luat parte.

| AikkoxD a răspuns:

Când am -
nu ştiu.

| danielutzudani a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Foarte tare!

| GhostStar a răspuns (pentru Musique):

Esti pokemon mai nou? Vrei sa fii pokemoana mea? Promit ca o sa te las sa ii fulgeri pe toti cocalarii

| NoBodyCareAboutMeOrYou explică:

@Musique si @AikkoxD vedeti-va de treaba voastra. va bagati in seama neintrebati/te. Vedeti-va de treaba voastra caci eu si ceilalti useri nu ne bagam peste raspunsurile si intrebarile voastre.Ce bine ar fi ca voi sa nu fiti sau sa ba baneze. Ms anticipat.

| Schwarzz a răspuns:

Pai,nu stiu...thinking
Stai sa imi verific albumul foto.

| Musique a răspuns (pentru GhostStar):

Și dacă nu mă lăsai, ce? Tot îi fulgeram.

| NoBodyCareAboutMeOrYou explică (pentru Schwarzz):

Bei fumigena taci din gura.

| Schwarzz a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Ce copchil ești, bă.:-

Ce te intereseaza pe tine? Vezi-ti de treaba ta bei smechere.Multumesc anticipat.

Nu mă interesează persoana ta.Eu doar am spus că ești prea agitat.Gata cu cofeina! Și da, sunt șmecher de șmecher.smug

Vrei sa spui ca u esti sensul invers al cuvantului (smecher), si plus de asta, nu ai pecizat ca sunt agitat, da sunt o persoana agitata, ca ma chinuiesc sa fac ceva, care pe voi nu va intereseaza. Multumesc anticipat.

Ok,pa.

| MenταLµ a răspuns:

Deci --Era o zi de scola, doamna ne preda lectia si un baiat de la noi din clasa Antonio si unu Adi tot de la noi din clasa vorbea, Adi a zis o gluma [ne amuzanta ] si Antonio a ras si ia sarit mucii din nas pe jos pe mana lui pe fata in palma. Totii neam uiat la el, mie mi-a venit sa vomit de scarbos. Funda?

| DarkBlood32 a răspuns:

Amuzanta dar oribila. crying
Pai ma duseseram la scoala si fix in momentul ala cand am deschis usa sa intru in clasa o descreierata m-a impins in clasa [avea chef de glume] si atunci l-am pupat pe unu` pe gura din gresealahee hee si am cazut peste el.
penala faza. laughing

Întrebări similare