| chiftelutacrocanta a întrebat:

Care vrea sa vin la el noaptea sa-l rastorn din pat si sa-l cert ca e un sclav al societatii? Sa-l infasor in patura si sa-l leg asa de un copac,sa-si piarda locul de munca si scoala si tot? Fii natural, gandirea ta logica trebuie ucisa, o sa-i spun.Priveste pasarile cum zboara,tu nu ai de gand sa te dezbraci de hainele astea stramte si sa dansezi in iarba, si o sa-l iau si o sa ii pun iarba pe fata si o sa-l fac om, care vrea?

6 răspunsuri:
| DenisaNicoletaG a răspuns:

Nu ai obosit sa pui atatea intrebari? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Speed99 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Eu cred ca sincer, te si excita. Nu stiu ce fetish-uri ciudate ai tu. laughing

| Speed99 a răspuns:

Inca vreo 300 de intrebari d-astea si terminam Vechiul Testament.

" A fost o seară şi a fost o dimineaţă: ziua a treia. Dumnezeu a zis: „Să fie nişte aştri pe bolta cerului, care să despartă ziua de noapte; ei să fie semne care să arate anotimpurile, zilele şi anii şi să slujească drept luminători pe bolta cerului, ca să dea lumină pământului!" Şi aşa a şi fost. Dumnezeu a făcut cei doi aştri mari: astrul cel mare, care să domnească ziua, şi astrul cel mic, care să domnească noaptea; a făcut, de asemenea, şi stelele. Dumnezeu i-a aşezat pe bolta cerului, ca să dea lumină pământului, să domnească ziua şi noaptea şi să despartă lumina de întuneric. Dumnezeu a văzut că acest lucru era bun. A fost o seară şi a fost o dimineaţă: ziua a patra. Dumnezeu a zis: „Să mişune apele de vieţuitoare şi să zboare păsări pe bolta cerului, deasupra pământului!"

| DenisaNicoletaG a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Poate scriem si o carte in viitor laughing

| munteanuionvictor a răspuns:

Eu nu vreau.

Întrebări similare