Pai depinde 1 femeie + un barbat = un copil
1 cutie de lapte + ciocolata = o bautura
1 coca + 1 cola = 1 coca cola
1 intrebare + un raspuns = un test
Radical din 4 supra ipotenuza catetei suprapusa pe o chiuloasa de tanc pe injectie, inmultita cu 3 cartofi minus PI, unde Pi ecal x la cerc adunata cu multa branza feta... funda?:X
1+1 a fost descoperit de Einstein in piramidele Faraonului(am piramide pira pira mide) unde a gasit o piramida si a numarat-o in fiecare vacanta petrecuta acolo. Dupa ce a murit Enstein Galileo Galilei a continuat cercetarile si a gasit ca molecula se divide, apoi Newton, cand i-a cazut ananasul in cap l-a numarat.Cand a terminat sa-l numere s-a rupt si l-a mancat.Asa ca oamenii au pus un mar.Anonimul(Eu) cand era mica a primit un calculator si a aflat ca 1+1=beta+sinul de 123, 23625471254 grade x o bucata de torace=
7!
Pai radical radical din betacaroten adunat cu miere si excremente de crocodil adica tbc
1+1.hmm greu de ziss este o reactie de chimie complicata cu multe cifre si litera si iti spun exact cum se rezolva:
1 este x iar celalt 1 este y
x+y se casatoresc si vor sa aiba copii
x zice ca nu poate iar atunci y o violeaza
x ramane insarcinata si a spus ca vor avea atatia copii cati a avut si garcea si cai va numi xxx
x a facut calculu asa
4574417212454354654165*5646543457jfghd/546g435dg44gdf65-65g4f5d4gh56dg+4gdf4g54dfg=3 tripleti xxx
Pentru a se demonstra ca blondele NU sunt proaste s-a organizat un concurs. Juriul intreaba blonda :-Cat face 2+2? Blonda : 5! Din sala se aude, mai dati-i o sansa! Juriul Cat face 1+1? Blonda : 2!
Sala striga : Mai dati-i o sansa!
Deci sunt indecisa. Nu stiu sigur cat face
Sex+1=avocat sexy+1=avocat sexy gol+doza de energie la radical+3=avocatul se imbraca si se uita dupa cretaker+funda=avocat tocilar+sex(y)=avocat sexy la loc+Rockeritza=avocat-rocker+caine=bataie in fata blocului+rockerita=avocat emo+pisica=avocatul emo mananca pisica.Cam asta face, e cam greu...
Aaaa ce ii ala 1? ceva marca de nava spatiala... daca da atunci 1+1=aaaa...o gaura neagra?
CrucifiedCountess întreabă:
roxyb97 întreabă: