| RockaruL a întrebat:

Cat face 1+1? Cel mai stupid raspuns primeste fundalaughing!

Răspuns Câştigător
| ililililililililililililililililili a răspuns:

Pai depinde 1 femeie + un barbat = un copil
1 cutie de lapte + ciocolata = o bautura
1 coca + 1 cola = 1 coca cola
1 intrebare + un raspuns = un test

97 răspunsuri:
| WyvernSky a răspuns:

Mama mia! Da ne pui la încercări grele.
1+1 =? Unii oamnei au stat nopți peste nopți in laboratorul sau pentru ca să descopere tainele caluclui si socotitului.Marele Pitagora, a încercat acest greu exercițiu. I-a luat luni de zile și ani de ani până să se descopere asta.Bă da chiar a scris și un perete.
1+1= 1 = un punctulet sau bețisor = 1 punctulet reprezinta numai 1 și nimic maui mult.
1+1 = 3 smug

| TheExpert01 a răspuns:

258375948398632

| Beiiibiiii a răspuns:

Deci : Pai : Uite asa se face :

1+1 = 11 smug
un deget plus un deget = Degetu` mijlociu [care e al treilea smug ]

| Mistyk a răspuns:

Daca radical din BetaCaroten ...atunci raspunsul tau este uuuuu dddddd...ttttttsadsadsadsad stiu cat iiii.ecuatie complcata---> 1+1= patratul bucatii de placinta - 3 torturi.nu nu ca ne da -2 rosii si nu e bine atunci e tibia - Teraa + Pluto - gazul termic.e 2! URAAAA TI LAM FKT! SEEEEE STIEEEE

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Prima data eu nu stiu ce e ala 1. m-am documentat si am aflat ca 1+1=castraveti murati.Vezi logica.

| Aniiia a răspuns:

Un GagikuRocher

| Freky a răspuns:

O fundalaughing)

| Medussa a răspuns:

E de mancare?thinking

| inflarosu a răspuns:

1+1 = 2 tampiti.

| Uilula a răspuns:

Niciodata nu se va primi un raspuns la aceasta intrebare pentru ca nici pitagora si nici arhimede nu stiu iti dai seama cat de greu este? ai pus o intrebare interzisa pe tpu.ro pentru ca este prea grea

loooooooooooooooooooooooooooooolbig grinbig grinbig grinbig grinlaughinglaughing

| Captive a răspuns:

1+1=11 deoarece primul unu a facut prostioare cu al doilea unu si au ramas intepeniti cu pasaricile intr-olalta, iar neavand doctor pentru ca erau singuri pe luna s-au facut 11 amandoi fiind legati de olalta tongue

| AnneBre a răspuns:

2 oare?smug

| Ionii13 a răspuns:

Veeeerrr.gaaaalll.neee.albaaa...rooooos... portocaliu big grin [ 10 ]

| iuly26iuly a răspuns:

1+1=imposibil de efectuat

| pwp a răspuns:

Se face cu teorema lui pitagora?

| Progeniturã a răspuns:

Nava Tată.

| Claudiuu a răspuns:

Nam inteles intrebarea.laughing

| lorycool a răspuns:

1+1=
O portocala supra o banana inmultit cu un cartof totul la puterea a 2 rezulta 1 x 4 totul la puterea a 2 (o portocala supra o banana de 1; iar cartoful =4) rezulta 4 la puterea a 2 rezulta ca 1+1=16.fundita?big grin

| oORichard a răspuns:

Pai,sa ma gandesc... aaaaa da stiu ce prost suntlaughing1+1=...=2

| IIIx333III a răspuns:

242-4321: 35258273 - {121545-1441 x [12115441515 x 51 : 44545 -( 1+1)+12154551 + 151] x 17}

Ceea ce rezulta ca ne da 2!:X

| Gorillaz a răspuns:

O sa raspund la fel ca blonda care nu stie sa scrie numarul 11 : nu stiu pe care 1 sa il pun in fata!

| Anna_6465 a răspuns:

O droaiee de copii laughing).

| VanillaBie a răspuns:

E greu de zis puteai pune ceva mai usor :e =mc2+2847943974644577527091-74644664727646087373743127535432+2353357546supra74623452x6286418768562876-bramza+ficatei-ficatzei+macaroane+apa fiarta=macaroane cu bramnza na ca am aflat pana la urma a trebuit sa fac pe o ciorna de 241de ori inainte dar am reusit

| BDV a răspuns:

1+1 = 2 radical suprapus pe o raza de cerc - 2 radical din beta caroten + Fo-Moca. Daca acest calcul este irezistibil, sexy, atunci rezulta ca criza poate lovi sfarsitul lumii care e candva si o poate intoarce spre un triunghi cu raza, ipotenuza, coarda, inaltimea, media ciocnite intr-un punct din care mai rezulta ca aceasta e tampenia colosala ce o poate scrie cineva, din care mai rezulta totodata ca cerul este maro si marea este green. Deci booring + Fo si Moca + Romania + Ala + Aia + radical sub radicalul radicalul = calculul cartezian care e un mare BULL SHIT... Si asa printesa nu a salvat printul care s-a inecat cu conopistita, si toti au trait fericit, printesa devenit ceva si printul un cadavru cadaveric. Sfarsit... Sau nu trage concluzia prea repede deoarece,.,.,.,.,.,.,.,., Saw is back => Mos Craciun a luat Monster Kill cand calarea o viese, de la Fo. The End sperlaughing

| NoMusicNoLife a răspuns:

0 laughing De ce?
Pt ca sa luam un exemplu...

1 femeie + 1 barbat se casatoresc, dar pana la urma amandoi vor muri de nu mai ramane nici unul.

sau... cum a zis si @razvy, 1 cutie de lapte + ciocolata = o bautura, care se bea si nu mai ramane nimic.

1 coca + 1 cola = 1 coca cola, care iarasi se bea si nu mai ramane nimic.

1 intrebare + un raspuns = un test, p care il dai la profa, apoi ti-l corecteaza si ti-l da inapoi, u il arunci in foc sau la gunoi si tot nu mai ramane nimic.

In concluzie, la toate exemplele pe care o sa le iei o sa vezi ca 1+1=0 big grin