Pai depinde 1 femeie + un barbat = un copil
1 cutie de lapte + ciocolata = o bautura
1 coca + 1 cola = 1 coca cola
1 intrebare + un raspuns = un test
Mama mia! Da ne pui la încercări grele.
1+1 =? Unii oamnei au stat nopți peste nopți in laboratorul sau pentru ca să descopere tainele caluclui si socotitului.Marele Pitagora, a încercat acest greu exercițiu. I-a luat luni de zile și ani de ani până să se descopere asta.Bă da chiar a scris și un perete.
1+1= 1 = un punctulet sau bețisor = 1 punctulet reprezinta numai 1 și nimic maui mult.
1+1 = 3
Deci : Pai : Uite asa se face :
1+1 = 11
un deget plus un deget = Degetu` mijlociu [care e al treilea ]
Daca radical din BetaCaroten ...atunci raspunsul tau este uuuuu dddddd...tttttt stiu cat iiii.ecuatie complcata---> 1+1= patratul bucatii de placinta - 3 torturi.nu nu ca ne da -2 rosii si nu e bine atunci e tibia - Teraa + Pluto - gazul termic.e 2! URAAAA TI LAM FKT! SEEEEE STIEEEE
Prima data eu nu stiu ce e ala 1. m-am documentat si am aflat ca 1+1=castraveti murati.Vezi logica.
Niciodata nu se va primi un raspuns la aceasta intrebare pentru ca nici pitagora si nici arhimede nu stiu iti dai seama cat de greu este? ai pus o intrebare interzisa pe tpu.ro pentru ca este prea grea
looooooooooooooooooooooooooooool
1+1=11 deoarece primul unu a facut prostioare cu al doilea unu si au ramas intepeniti cu pasaricile intr-olalta, iar neavand doctor pentru ca erau singuri pe luna s-au facut 11 amandoi fiind legati de olalta
1+1=
O portocala supra o banana inmultit cu un cartof totul la puterea a 2 rezulta 1 x 4 totul la puterea a 2 (o portocala supra o banana de 1; iar cartoful =4) rezulta 4 la puterea a 2 rezulta ca 1+1=16.fundita?
242-4321: 35258273 - {121545-1441 x [12115441515 x 51 : 44545 -( 1+1)+12154551 + 151] x 17}
Ceea ce rezulta ca ne da 2!:X
O sa raspund la fel ca blonda care nu stie sa scrie numarul 11 : nu stiu pe care 1 sa il pun in fata!
E greu de zis puteai pune ceva mai usor :e =mc2+2847943974644577527091-74644664727646087373743127535432+2353357546supra74623452x6286418768562876-bramza+ficatei-ficatzei+macaroane+apa fiarta=macaroane cu bramnza na ca am aflat pana la urma a trebuit sa fac pe o ciorna de 241de ori inainte dar am reusit
1+1 = 2 radical suprapus pe o raza de cerc - 2 radical din beta caroten + Fo-Moca. Daca acest calcul este irezistibil, sexy, atunci rezulta ca criza poate lovi sfarsitul lumii care e candva si o poate intoarce spre un triunghi cu raza, ipotenuza, coarda, inaltimea, media ciocnite intr-un punct din care mai rezulta ca aceasta e tampenia colosala ce o poate scrie cineva, din care mai rezulta totodata ca cerul este maro si marea este green. Deci booring + Fo si Moca + Romania + Ala + Aia + radical sub radicalul radicalul = calculul cartezian care e un mare BULL SHIT... Si asa printesa nu a salvat printul care s-a inecat cu conopistita, si toti au trait fericit, printesa devenit ceva si printul un cadavru cadaveric. Sfarsit... Sau nu trage concluzia prea repede deoarece,.,.,.,.,.,.,.,., Saw is back => Mos Craciun a luat Monster Kill cand calarea o viese, de la Fo. The End sper
0 De ce?
Pt ca sa luam un exemplu...
1 femeie + 1 barbat se casatoresc, dar pana la urma amandoi vor muri de nu mai ramane nici unul.
sau... cum a zis si @razvy, 1 cutie de lapte + ciocolata = o bautura, care se bea si nu mai ramane nimic.
1 coca + 1 cola = 1 coca cola, care iarasi se bea si nu mai ramane nimic.
1 intrebare + un raspuns = un test, p care il dai la profa, apoi ti-l corecteaza si ti-l da inapoi, u il arunci in foc sau la gunoi si tot nu mai ramane nimic.
In concluzie, la toate exemplele pe care o sa le iei o sa vezi ca 1+1=0
CrucifiedCountess întreabă:
roxyb97 întreabă: